2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

73797 بازدید | 80 پست

سلام بچه ها.چندوقتیه ابروهامو فیبروز کردم مثلا خواستم طبیعی باشه و کسی نفهمه ولی افتضاح شده هرکی میبینه فک میکنه مداد کشیدم.الان میخوام پاک کنم بنظرتون لیزر چطوره؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم منم میخوام بزنم براچی خوب نشده؟آرایشگاهت حتما بد بوده

خیر سرم توشهرستان خودمون مثلا حای خوب رفتم رفتم ولی جای خوب بری تو تهران خیلی خوبه من خودمم هنوز میبینم کاربعضیارو خوبه بازم دوس دارم ولی برامن بد شدواقعا

من زدم یک سال گذشته هیچ کس نفهمید

من هم پارسال تیرماه فیبروز کردم مادر همون ارایشگره برام زد خیلی خوب شد اصلا کسی نفهمید ولی برا ترمیم ک رفتم خودم گفتم دخترش بزنه چون دخترش خیلی معروف شده گفتم حوونتره شاید بهتر بزنه ک زد ر. ی . د😢😢اصن دوس ندارم دلم برا قیافه طبیعیم تنگ شده😭

خیر سرم توشهرستان خودمون مثلا حای خوب رفتم رفتم ولی جای خوب بری تو تهران خیلی خوبه من خودمم هنوز میب ...

عزیزم من میخوام برم پیش کسی ک تازه یاد گرفته یعنی ممکنه خراب بشه؟

زندگیم پرازعشق و محبته  خدایا هزاران بار شکرت  
من هم پارسال تیرماه فیبروز کردم مادر همون ارایشگره برام زد خیلی خوب شد اصلا کسی نفهمید ولی برا ترمیم ...

من تهران رفتم یه جای گرون

ولی اصلا از پولی که دادم پشیمون نشدم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
من تهران رفتم یه جای گرون ولی اصلا از پولی که دادم پشیمون نشدم

من هم نسبت ب شهرستانو یکسال پیش پول کمی ندادم۶۰۰ دادم ولی اصلا راضی نیستم چون بهش گفتم ازرو ابروهای هودم بزن جاهایی ک خالیرو فقط بزن ولی کشیده بالا ابرومو همه فک میکنن مداد زدم اولش ک فک میکردن تتو کردم

الناز طرخورانی رو کاراشو تو اینستا دنبال میکنم اون خیلی تمیز میزنه ولی بنطرم ابرو چیزی نیس ک بخوای امتحان کنی حیفه اگه میدونی حرفه ای نیستن نری بهتره وگرنه باز باید مثل من دنبال ماک کردنش بیفتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز