2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 73800 بازدید | 80 پست
عزیزدلم من الان توی یه پیجی رفتم نظرسنجی گذاشته بودن واسه ریمو ابرو.یکی نوشته بود ب هیچ وجه سمت ریمو ...

لیزر ریشه ابرو رو نابود میکنه گلم، هترین کار اینه یه جای معتبر بری برای ریمو با ریمورِ خوب

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد

منم یه هفته ست زدم و پشیمونم یه جای معتبر پیش یه مستر اسنتیست حرفه ای و معروف رفتم کارای پیجش طبیعی و نچرال بود و طرف معروف به پنجه طلا بود،ازش نانوبروز قهوه ای خواستم به جاش فیبروز مشکی زد الان خیلی خورده تو ذوقم خیلی تاکید کردم پررنگ و تیره و پهن نمیخوام اما گفت چون پوستت چربه رنگ روشن‌تر ماندگاری نداره و بعدا نازک تر میشه و قرینه نیست به نظرم که گفت قرینگیش تو ترمیم درست میشه ، الان یه هفته گذشته تقریبا کمرنگ تر شده و مدلش قشنگه اما مشکی بودنش رو مخمه و پشیمونم،نمی دونم ترمیم برم یا نه ،بعضی ها میگن با ترمیم بهتر میشه اما یه دلم میگه نرم بلکه زودتر پاک شه، دو میلیون و دویست هم پول دادم

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم یه هفته ست زدم و پشیمونم یه جای معتبر پیش یه مستر اسنتیست حرفه ای و معروف رفتم کارای پیجش طبیعی ...

عزیزم من خیلی پرس و جو کردم توی این مدت. فیبروز بهم نیومد ابروهای خودم خیلی بیشتر بهم میومد واسه همین نتونستم باهاش کنار بیام بلاخره تصمیم گرفتم لیزر تاتو انجام بدم . یه کلینیک خوب پیدا کردم سه و پونصد ازم گرفتن واسه پاک کردنش. الان سه جلسه رفتم . جلسه ی اول تقریبا ۶۰ درصد پاک شد الآنم خیلی خوبه ولی هنوز کامل پاک نشده فک کنم باید ۹ جلسه برم ک کامل پاک بشه. ابرو و پوست هم آسیب نمی‌بینه. واقعا هزینش زیاد بود ولی ارزششو داشت ک از شر اون فیبروز راحت شم

ممنون عزیزم که اطلاع دادید🙏 والا منم موندم چیکار کنم بعد یکسال

گلم من تقریبا ۶ ماهه فیبروز کردم اصلا راضی نبودم قیافم بد شده بود بعد از کلی پرس و جو تصمیم گرفتم لیزر تاتو ابرو انجام بدم . ۳ونیم دادم واسه فک کنم ۹ جلسه باید برم. جلسه ی اول تقریبا ۶۰ درصدش پاک شد الان ۳ جلسه رفتم کامل پاک نشده ولی خیلی کمرنگ شده و راضیم . هیچ آسیبی هم ب پوست و مو نمیزنه 

گلم من تقریبا ۶ ماهه فیبروز کردم اصلا راضی نبودم قیافم بد شده بود بعد از کلی پرس و جو تصمیم گرفتم لی ...

زخم نشد  ؟ 

عزیزم لیزر بهترِ یعنی تا ریمو ؟

منم موندم چیکار کنم 

خیلی کمرنگ شده ولی خوب هنوز هست 😔😔

شما پیش کی پاک کردید میدونید با چه موادی پاک کرد ؟  تتو بود یا فیبرز؟ زخمش در چه حده؟

فیبروز بود پیش ارایشگر رفتم 

سه شنبه زده برام 

هنوز زخمه روش پماد گذاشتم گفته تا یک ماه باید بزنی ترمیم کننده

باشه، توخوبی😏
فیبروز بود پیش ارایشگر رفتم  سه شنبه زده برام  هنوز زخمه روش پماد گذاشتم گفته تا یک ماه ...

تهرانید؟

هنوز تازست پس ایشالا زودتر زخمش خوب بشه 

گفت با ی بار پاک میشه ؟ یا بازم باید انجام بدید ؟ 

تهرانید؟ هنوز تازست پس ایشالا زودتر زخمش خوب بشه  گفت با ی بار پاک میشه ؟ یا بازم باید انجام ...

نه تهران نیستم .

اره تازه است امروز تازه رفتم حموم ترمیم کننده رو شروع کردم قبلشم پماد موپیروسین میردم تا سه روز

برای من کمرنگ بود هاله قرمز داشت گفت با یکبار پاک میشه .

باشه، توخوبی😏
نه تهران نیستم . اره تازه است امروز تازه رفتم حموم ترمیم کننده رو شروع کردم قبلشم پماد موپیروسین می ...

سلام عزیزم

زخم ابروتون خوب شد ؟ قرمزیش چند روز بود ؟

کلا از پروسه ریمو راضی بودید؟

سلام عزیزم  زخم ابروتون خوب شد ؟ قرمزیش چند روز بود ؟ کلا از پروسه ریمو راضی بودید؟

سلام گلم زخمام کامل خوب شده 

ولی هنوز صورتیه جاش کامل نرفته .گفتن باید یک ماه بگذره و هر روز پماد ترمیم کننده بزنم. 

باید یکی دو ماه بگذره تا ببینم راضی بودم یانه

باشه، توخوبی😏