بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️
سلام روغن های الان خوب نیستن هر 700 تا 1000 کیلومتر عوض کن، تو کیلومتر شمار یه قسمتی داره کیلومتر حرکت را یاداش کن وقتی 700 تا 1000 رفتی عوض کن، شمع را هر دو ماه یه بار باز کن تمیز کن، قفل فرمون به درد نمیخوره یه قفل سیمی بخر هر جا رفتی به تیر برقی، میله ای، درختی چیزی ببند، کلاهک کاسکت حتما بذار، باد لاستیک ها را رو 30 تنظیم کن
قفل در حالت کلی فقط باعث معطلی سارقین میشه، پس در جاهایی پُر تردد پارک کنید تا زمان کافی نداشته باشند برای بازکردن اونها و تا حد امکان موتور رو رها نکنید!! ببرن دیگه پیدا نمیشه...
روغن هم بستگی داره چی بریزید، معمولا حداکثر مسافت پیمایش روی اونها درج میشه.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.