2777
2789
عنوان

عشق

65 بازدید | 7 پست

سلام خدمت همگی

من یه دختر ۲۲ ساله هستم که ۶ سال عاشق  یکی از فامیلام  شدم  که هیچوقت به یه کلمه کوچک ابراز علاقه نگرده خسته شدم از این عشق وتنهایی نمیدونم چیکار کنم  نه میتونم فراموش کنم نه میتونم عاشق باشم چون میدونم دوست دختر داره باهاشون چت میکنه از دلایلی که عاشقشم اینکه همش اذیتم میگنه 

یا دستم میندازه ویا توجمعی هستیم نگاه میکنه بعضی وقتا فک میکنم همش توهم وخیال کسی که کسی رو بخواد بهش میگه بهم کمک کنین  که چیکار کنم  خسته شدم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
3
100%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم بنظرمن هم اگر پسری یکیو بخواد هرطوری که شده بهش میفهمونه یا واسطه میذاره یا خودش مستقیم میگه منم ماجرایی دقیقا مشابه تو داشتم خودم یکیو دوست داشتم و فکر میکردم(البته ب خاطر رفتاراش😑) ک اونم منو دوس داره شب و روزش بهش فکر میکردم و روزی هزاربار پروفایلشو نگاه میکردم ولی وقتی دیدمش با ی دختر دیگه فهمیدم ک اشتباه میکردم و بیخودی اینهمه به خودم امید میدادم همه تلاشمو کردم و کاملا از ذهنم بیرونش کردم تو هم اشتباه منو تکرار نکن تکلیف خودتو معلوم کن تا مثل من الکی تو فکر و خیال نمونی😔

چون تو جمع مسخره ات میکنه و دستت میندازه فک میکنی عاشقته😲😲 دیوانه ای چیزی هستی؟

نه دیونه نیستم ولی نمیدونم چرا دوسش دارم همش که اذیتم نمیکنه بعضی وقتا اینقد مهربونه حد نداره انگار تعادل نداره  رفتارش با من فرق داره با من خاص رفتار میکنه

[QUOTE=92030305]عزیزدلم بنظرمن هم اگر پسری یکیو بخواد هرطوری که شده بهش میفهمونه یا واسطه میذاره یا خودش مستقیم میگه ...[/QUOTخودم اینو میدونم ولی نمیتونم فراموشش کنم هروقت می بینمش قول میدم که دیگه نگاهش نکنم ولی وقتی می بینمش دوباره همونطوری میشه انگا نه انگار قول داده بودم به خودم موندم چیکار کنم

[QUOTE=92030305]عزیزدلم بنظرمن هم اگر پسری یکیو بخواد هرطوری که شده بهش میفهمونه یا واسطه میذاره یا ...

بخز خودت هیچکس دیگه نمیتونه کمکت کنه من نمیدونم تو چجوری هستی ولی من ی آدمی ام ک اصلااا نمیتونم خودمو ب کسی تحمیل کنم برا همین وقتی دیدم با کسی دیگه اس کلا ازش زده شدم چون همه تصورات ذهنیم خراب شد

تو هم از خدابخواه راه درستو بذاره جلوت که اگه مثل من درستش اینه ک دیگه بهش فکر نکنی همین الان بفهمی و بیشتر وابسته این احساس نشی♥️