2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست
با اون پسره ازدواج کرد ازش یه دختر داره ولی اونم خوب نیست همش کتکش میزنه زن صیغه کرده خرجی نمیده

و اینکه ر زمان دوستیشون رابطشون در چه حد بود؟ فقط در حد صحبت یا رابطه هم داشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فک نکنم همچبن چیزی باشه؟

اینجوریه، البته ربطی نداره شوهر داشته باشه یانه، کلا دو نفر اگر بدون محرمیت با هم رابطه داشته باشن حرام ابدی میشن و اگر ازدواج کنن چون حرام بودن به هم بچه هاشون زنازاده محسوب میشن

خواهرت اشتباه خیلی خیلی بزرگی کرده اما شاید تو زندگیش خیلی سختی کشیده و پناهی نداشته که بهت پناه آورده.بااخلاقی هم که شوهرش داره مطمئن باش صدبار پشیمون شده از کاری که بخاطر این باشوهرو بچش کرده.اگه از تنهایی خدای ناکرده بلایی سرش بیاد چی؟تنهاش نذار.خواهرته.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

با خواهرت باش گناه داره ولی خب همچین اتفاقی برا پدر مادر واقعا سخته اینم خانواده ای که ابرو دار باشن..الان پدر و مادرتون خیلی دارم اذیت میشن از ندیدن خواهرتون ولی خب نتونستن کنار بیان که تا الان خواهرتون رو طرد کردن مخصوصا جلو مردم سختشونه بخان عادی جلوه بدن که خواهرتون و شوهرش رو ببینن.واقعا شرایط سختیه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
نه کلا اینجوری نیست وقتی دو طرف متاهل باشن حرام ابدی میشه در غیر اینصورت خیر

بله درسته، البته زن شوهر داشته باشه، به تاهل مرد ربطی نداره، مرد چه متاهل چه مجرد اگر با زن شوهر دار رابطه داشته باشه حرام ابدی میشن