2777
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 144 پست
تنهاش نمیزارم مادرم میگه باهاش رفت و امد نکن اون آبرومون و برده شوهرشم درست حسابی نیست کسی که میاد ب ...

مادرت درمورد دامادتون درست میگه.شما نرو خونش.باخواهرت قرار بذار ببینش.باهاش خرید برو.گردش برو.بیارش خونت.حتماکه نباید خونش بری.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
مادرت درمورد دامادتون درست میگه.شما نرو خونش.باخواهرت قرار بذار ببینش.باهاش خرید برو.گردش برو.بیارش ...

بله درسته

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته

خواهرتون صد درصد کار اشتباهی کرده ولی واقعیت اینه عشق وقتی بیاد چشم و دل کور میشه، بنظرم اگر شما کم کم با خواهرتون ارتباط برقرار کنید و هر دفعه به مادرتون بگید اون هم کم کم نرم میشه، مثلا بگید امروز 2 دقیقه دیدمش و حال احوال کردم، چند روز بعد بگید چند دقیقه تلفنی حرف زدیم...

و اینکه اگر پسرش با پدرشه شما پسرشو میبینید؟ چند سال از این قضیه میگذره؟ داماد سابقتون ازدواج کرده؟

پسرش با پدرشه  اما میاد خونه مامانم سر میزنه میبینیمش ابجیم ده سال پیش طلاق گرفت اون موقع پسرش ۹ سالش بود الان ۱۹ سالشه پدرشم ازدواج نکرده

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
با اون پسره ازدواج کرد ازش یه دختر داره ولی اونم خوب نیست همش کتکش میزنه زن صیغه کرده خرجی نمیده

آره دیگه مردی که چشمش دنبال زن شوهردار باشه معلومه که نرمال نیس. کاش زنها اینو بفهمن اما متاسفانه سرشون کرم عشق و عاشقیه بعدا میفهمن که نه دیگه ابرویی براشون مونده نه زندگی ای 

تنهاش نمیزارم مادرم میگه باهاش رفت و امد نکن اون آبرومون و برده شوهرشم درست حسابی نیست کسی که میاد ب ...

مادرت درست میگه عزیزم. ب نظر منم اصلا پای شوهرشو ب خونه ات باز نکن. اگه میخواد بیاد خواهرت بیاد

مادرت درست میگه عزیزم. ب نظر منم اصلا پای شوهرشو ب خونه ات باز نکن. اگه میخواد بیاد خواهرت بیاد

اره عزیزم منم مایلم تنها بیاد