2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست
ازدواج اولش چندسالگی بود و چطوری؟

۲۰ سالگی بود با پسر همکار بابام سنتی بود

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
الان شما ازدواج کردید؟همسرتون‌مشکلی نداره با اینکه خواهرت بیاد خونت؟

بله من ازدواج کردم یه پسرم دارم نه مشکلی نداره

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در چ حد بود خیانتش؟فقط دوست‌ بود ک‌شوهرش فهمید؟

شوهرش و دوست نداشت رفت با اون دوست شد پسرش لوش داد گفت بابا مامان با یه اقا تلفنی روزها حرف میزنه شوهرش فهمید و طلاقش داد

بنظر من خواهر شما پسرش رو ده ساله ترک کرده 

پدر مادرش هم ده ساله اونو ترک کردن 

بخاطر بی فکری خواهر شما مسیر زندگی پسرشم تغییر کرد 

قابل بخشش نیست میتونست طلاق بگیره بعد ازدواج کنه 

شما هم باید پشت پدر مادرتون و پسر معصوم خواهرتون باشید 

خواهشا ولش منید دردسر نتراشید برای خودتون

وسلام

خودمو میذارم جای شما اگه خدای نکرده خواهر من این اشتباه  رو می‌کرد من تو شرایط فعلی حتما حمایتش میکردم، 

اون گناه کرده زندگی و آبرو و پسرشو از دست داده اگه خواهر و پدر و مادرشم از دست بده چی درست میشه 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
استارتر خواهرتون كه احتمالا چوب اشتباهش رو به نظر داره ميخوره طرد شدن از پدر و مادر نااهل بودن همسر( ...

اره خودمم نظرم همینه چون الان خیلی پشیمونه

عزیز قضاوت نکن میگن هر کسی رو قضاوت و سرزنش کنی عینش سرت میاد. دیدم که میگم

قضاوت نیست واقعیتی که داریم میبینیم 

شوهر سابقش چطور بود؟اخلاقی و مالی؟

مالی که کارمند بود اخلاقی هم نه خانوم باز بود نه سیگاری بود خیلی ساده بود ازونایی که زیاد دستش میندازن همین مسئله خواهرم و ناراحت میکرد

و اینکه ر زمان دوستیشون رابطشون در چه حد بود؟ فقط در حد صحبت یا رابطه هم داشتن؟

گفت رابطه نداشتیم منتظر شد عده طلاق تموم شه بعد زنش شد

کسی ک شوهر داشته باشه خیانت کنه ب اون پسر حرام ابدیه  چطور ازدواج کردن ؟

گفت رابطه جنسی نداشتن منتظر شدن بعد عده ازدواج کردن

خواهرت اشتباه خیلی خیلی بزرگی کرده اما شاید تو زندگیش خیلی سختی کشیده و پناهی نداشته که بهت پناه آور ...

تنهاش نمیزارم مادرم میگه باهاش رفت و امد نکن اون آبرومون و برده شوهرشم درست حسابی نیست کسی که میاد با زن متاهل دوست میشه آدم درستی نیس

با خواهرت باش گناه داره ولی خب همچین اتفاقی برا پدر مادر واقعا سخته اینم خانواده ای که ابرو دار باشن ...

اره سخته من گفتم بهشون ببخشین پدرم باز راضیه مادرم قبول نمیکنه میگه نباید بیان نه خودش نه شوهرش 

نمیدونم چرا دلم واسه ابجیت سوخت😔😔😔

خودمم دلم میسوزه خیلی تنهاست پسرشم دیگه راضی نمیشه ببینتش

بنظر من خواهر شما پسرش رو ده ساله ترک کرده  پدر مادرش هم ده ساله اونو ترک کردن  بخاطر بی ...

اخه دلم نمیاد بگم‌نیا خونمون 

حرفتون درسته پسرش دیگه نمیخواد ببینتش

پس آبرویی که رفته چی پس پسرش چی که ولش کرد رفت مال خودش بود درسته ولی چند نفرو بدبخت کرد مهمترازهمه ...

عزیزم هر ادمی ممکنه اشتباه کنه فریب دلشو خورده خیلی ها ابروی خانواده رو بردن ولی خانواده بخشیده دارن زندگی میکنن من تو فامیل همچین موردی دیدم خیانت کرد طلاق گرفت کل فامیلم جریان خیانتو فهمیدن یه مدت پچ پچ بود بعدم فراموش شد داده با خانواده اش زندگی میکنه... یه اشتباهی کرد دیگه حالا اگه مرد بود میگفتن نوش جونش زرنگ بوده بدبخت زنها یه اشتباه کنن یه عمر باید تاوان بدن... بدترین بنده هم خدا میبخشه