2777
2789
عنوان

خواهرمن

3308 بازدید | 144 پست

سلام خانواده من خواهرمو طرد کردن الان ده ساله باهاش رفت و آمد نمیکنن بخاطر اشتباهاتش پدرومادرم نبخشیدنش 

تولدم به من پیام داد تبریک گفت ...گفت آدرس خونت و بده بیام ببینمت منم دادم اگه مادرم بفهمه ازم دلخور میشه که چرا باهاش ارتباط داری از طرف دیگم دلم براش تنگ شده استرس دارم ...

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بنظر من بهترین کارو کردی.نزار پدرمادرت بفهمن

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات

قهر پدر و مادرت به تو مربوط نیست

اگه خواهرت دختر بدی نیست تو باهاش ارتباط داشته باش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

فعلا به مادرت نگو باهاش ملاقات داری

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
چرا عزیزم طردش کردن؟لابد بدون اجازه انها ازدواج کرده؟ خواهرته گناه داره هیچ وقت تنهاش نزار.شما پنها ...

اخه اشتباه بزرگی کرد 😔

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
گناهداره,اشتباهش چی بوده؟شاید والدینت الکی کینه این

متاسفانه اشتباهش اینقدر بزرگ بود پدرومادرم نمیتونن ببخشن

2790
2778
2791
2779
2792