2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست

الان کجاست؟

ازدواج کرده یا نه؟

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خطایی انقدر بزرگه که پدر مادر با این همه رافت ده ساله جگرگوششونو ندیدن? من که باور نمیکنم یه لحظه ...

مطمئنم فراموشش نکردن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
دلم براش خیلی میسوزه

هر آدمی اشتباه میکنه ،بشر جایزالخطاست،خواهرت اشتباه کرده درست ،آیا به تو بد کرده؟مادرم و وخواهرش بیست سال قهر بودن آشتیشون دادم الان خیلی شادن،شما هم آشتی کن،طرد شدن و تنهایی غم بزرگیه

کمک کن میونشون خوب بشه بهش بگوهمه تلاشش روبکنه که مادرپدرتون روراضی کنه وگرنه رنیاوآخرتش روازدست میده

ولی باتلاش میتونه دلش روبه دست بیاره همه تشرهاشون روبه جون بخره/کارت اجرداره به این رابطه کمک کن اول روخواهرت کارکن وبهش یادبده که بایداین رابطه روترمیم کنه؛به مادرت همچیزی نگو؛بعدرومادرت کارکن که هم خودش روراضی کنی هم اون پدرت رو

بالاتر از فرار و بارداریه؟؟؟کسی تورو‌نمیشناسه که روت نمیشه بگی

متاسفانه به شوهرش خیانت کرد 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
بابا بگو چی بوده مگه ما میشناسیم که روت نمیشه

خیانت کرد به شوهرش آبروی خانواده مون رفت

وا من خواهر کوچیکم دنبال ی پسره افتاد. با اینکه خانوادتا اهل این جلف بازی نبودیم. خیلی کارای دیگه هم کرد همه باهاش لج بودین اما مامانم ی لحظه هم از پشتیبانی دست برنداشتو الانم سوگلیه مامانمه. حالا میکی مامانتم نمیبخشتش هنک کردم 

خو بگو کامل تر بگو چرا از ما خجالت میکشی ماکه شمارو نمیشناسیم.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤