2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست

اگه متاهل هستی خانواده ی شما اصلا حق دخالت اینکه با کی ارتباط داری ندارن. و نیاز عم نیست بهشون بگی ارتباط داری باهاش. از طرفی هم به خواهرت بگو که به خانواده ات نمیگی که با هم در ارتباطین. شاید شما سبب خیر بشی واسه آشتی اونها. 

مامان و دوتا از خاله هام ده سال با هم قهر بودن. بعد تو مراسم داییم من بدون اینکه کاریرا مادرم داشته باشم رفتم و به خاله هام تسلیت گفتم و بغلشون کردم. و تو مراسم باهاشون حرف میزدم. اول مامانم ناراحت شد. ولی بعد دیدم که خاله هام نرم شدن مامانم هم نرم شد. بعد مراسم هفتم که تمام شد .شبش خواهرم زنگ زد گفت مامانم و خاله هام اشتی کردن. .و مسببش هم من بودم. اینقدر خوشحال شدم که نگو. .انشالله شما هم در اینده مسبب آشتی اونها میشی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه اشتباهش اینقدر بزرگ بود پدرومادرم نمیتونن ببخشن

بابا یزید که نیست.قاتله؟بدترینرکار برا یه دختر اینه که بره بکارتشو از دست بده,که بازم انسانه,امکان الخطاست,جای بخشش داره,آخه ده سال!!!؟؟؟؟

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
متاسفانه اشتباهش اینقدر بزرگ بود پدرومادرم نمیتونن ببخشن

چه خطایی انقدر بزرگه که پدر مادر با این همه رافت ده ساله جگرگوششونو ندیدن? من که باور نمیکنم یه لحظه فراموشش کرده باشن . مطمعنا خودشون  بیشتر دارن عذاب میکشن

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
اخه اشتباه بزرگی کرد 😔

عاغافضولیمون گل کرده چه اشتباهی کرده اخهههه؟؟

😬😬

مگه پدرومادرت پیش توزندگی میکنن که میخوان بفهمن؟؟به روشون نیار..اوناقهرن به توچه مربوط..گناه داره هیچ امیدی نداره..وای دلم سوخت براش

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆