2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست
من کخودم از خیانت متنفرم چه زن وچه مرد ..دقیقا باید جدا بشن  ولی اینکه خانوادش طردش کردن ب ...

جالب!

بیشتر کامنتهارو ک میخونم اگه برعکس اتفاق افتاده بود چ چیزای نثار شوهرطرف نمیکردن

خداروشکر میکنم ک با نی نی سایت آشنا شدم

بخدا قسم میخورم با این سنم هنوز درک درستی نسبت ب خانمها نداشتم

البته بعد ۱۰ کاربری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعکسش بود همینو میگفتین؟ فکرکنم خدا نبخشه 

نمیدونم چرا براشون انگار عادیه خانواده من نمیتونن این مسئله رو ببخشن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
عادی نیست سر هر ادمی با این اتفاق سوت میکشه و دیوونه‌میشه ولی خب ده سال هم گذشته باید تونسته باشید ک ...

دقیقا.والا شمر نیستیم که.اشتباه کرده تاوانشم داده.انقدرسنگدل بودن خوب نیست.

تا خر هست خر سوارم هست.
شوهر اولش چطور آدمی بود شاید از اول واقعا دوستشزنداشته

اره دوسش نداشت حرف خانواه من همینه که طلاق میگرفت چرا همزمان با اون بود دوست پسرم داشت

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

استارتر خواهرتون كه احتمالا چوب اشتباهش رو به نظر داره ميخوره طرد شدن از پدر و مادر نااهل بودن همسر(البته من نعوذ بالله خدا نيستم قضاوت كنم كه مشكلات الانش بخاطر اشتباه گذشتش بوده اما منظورم اينه كه تو سختياي زيادي هست و بقدر كافي مشكل داره)

اگه ميدوني برات ضرري نداره ، اونم گناه داره الان اينهمه به در بسته خورده احتمالا كسيو نداره بذار باشما رفت و آمد كنه ولي به مامانت نگو نذار بفهمه

پس آبرویی که رفته چی پس پسرش چی که ولش کرد رفت مال خودش بود درسته ولی چند نفرو بدبخت کرد مهمترازهمه ...

عزیز قضاوت نکن میگن هر کسی رو قضاوت و سرزنش کنی عینش سرت میاد. دیدم که میگم

با خدا باش و پادشاهی کن

من بودم با خواهرم ارتباط برقرار ميكردم 

هروقت خودم هيچ گناهي نداشتم با گناهكار قطع رابطه ميكنم😐

يعني چي اخه ده سال طردش كنن ك حالا درسته اشتباه كرده ولي تو اتيش استباهش بسوزه؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊