2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست
ینی تنها زندگی میکنه؟تروخدا کامل توضیح بده. بم میاد هر چن دقیقه یک بار میای دو کلمه میگی. اگه دوس ند ...

جواب همه رو دادم طلاق گرفتن با اون پسره ازدواج کرد ازش بچه داره ولی اون کتکش میزنه خرجی نمیده زن صیغه کرده اما دیگه خواهرم راه برگشتی نداره 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
بعکسش بود همینو میگفتین؟

خب عکسش بود نهایتش من جدا میشدم از طرف مقابلم و برای خودم ی زندگی جدید شروع میکردم!درسته داغون میشدم ولی کار مهم همون جدا شدنه ک ایشون هم شوهرش طلاقش داده....خود خانومه هم داره با شوهر جدیدش تقاص پس میده مثل اینکه....جوری نیست ک مونده باشه با شوهر قبلیش و منم بگم شوهر قبلیه ببخشدش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب اگه خوشبخته خدا روشکر. شاید واقعا شوهر اولش بدردنخور بوده. مهم زندگیه الانشه. خوشبخته؟؟؟؟

شوهر اولش خوب بود مشکل خاصی نداشت هرچند اگه بدم بود نباید بهش خیانت میکرد شوهر دومش خوب نیست نوشتم چه طور آدمیه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
نهایتش رفته ی دور داده مال خودشه خو

پس آبرویی که رفته چی پس پسرش چی که ولش کرد رفت مال خودش بود درسته ولی چند نفرو بدبخت کرد مهمترازهمه پسرش

خوب ازدواج کرد،شاید شوهرش بد بوده

بد نبود هرچی که بود نباید وقتی شوهر داشت با کسی دوست میشد

چ خبره بابا،اشتباهش بزرگ‌بود ولی گذشته بعدشم ک با اون اردواج کرده الانم ی بچه داره وقتی خدا میگه توب ...

آبرومون رفت همه اسم هرزه بهش میدن میگن چرا شوهر داشت دوست پسر داشت

اوه من قکر میکردم خوشبخته با این‌جدیده.قبلیه چطور بود باهاش؟نگفت جرا عاشق این جدیده شد؟

قبلیه خیلی ازین بهتر بود این از نظر تیپ و قیافه سرتره