2821
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 144 پست
کارش واقعا سخت بوده واسه خانوادت ولی 10 سالم کافیه واسه تاوان دادن

مامانم میگه دلم نمیخواد ببینمش همه جا به اسم هرزه بودن میشناسنش

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان خواهرت چکار میکنه عزیزم

با اون پسره ازدواج کرد ازش یه دختر داره ولی اونم خوب نیست همش کتکش میزنه زن صیغه کرده خرجی نمیده

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اسی میشه احترام بذاری به کاربرا و جواب بدی؟؟؟

جواب دادم عزیزم اخه اون موقع پسرم بیدار شد

شاید داره تایپ میکنه. بچه ها شما ساعت چن بیدار میشین؟؟؟من خودم 5 عصر

نه پسرم بیدارشد سوالارو جواب دادم

شاید ناراحت شدش اشکش درومد😢

عزیزم پسرم بیدارشد اومدم سوالاروجواب دادم

با اون پسره ازدواج کرد ازش یه دختر داره ولی اونم خوب نیست همش کتکش میزنه زن صیغه کرده خرجی نمیده

الله واکبر.

خدا کمکش کنه😔

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤