2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ تا پیام داشتم همون تاپیک که گفته بود سیاه نپوشین

من عکس موهامو گزاشتم اسی گفتم عکسمو پاک کنه خودش گزارش زد که پاک شه نمیدونم چیکار کرد ترکید خودش بهم گفت😂😂بهشگفتم دوباره بزنه

من عکس موهامو گزاشتم اسی گفتم عکسمو پاک کنه خودش گزارش زد که پاک شه نمیدونم چیکار کرد ترکید خودش بهم ...

😅😅😅😅😅

عکس مو اون تو؟😂

حالا این اسم کاربریت چیه؟؟؟😐

😆😆😆

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😅😅😅😅😅 عکس مو اون تو؟😂 حالا این اسم کاربریت چیه؟؟؟😐 😆😆😆

نه عکس موی من گفتم منم رنگ روشن و فانتزی میزارم گفت بفرس یکمیشو فریتادم بعد خوایتم پاک کنم نشد به اسی گفتم اونم زد ترکوند تاپیکو 

اسم کاربریم اسم یه نپع بیماریه مردم ازاریه 😂😂😂البته من بی ازارم فقط خاطره دارم از این اسم

نه عکس موی من گفتم منم رنگ روشن و فانتزی میزارم گفت بفرس یکمیشو فریتادم بعد خوایتم پاک کنم نشد به اس ...

بیماریشو میدونم😆😆😆

چه خاطره ای داری؟😦😆😆

بیماریشو میدونم😆😆😆 چه خاطره ای داری؟😦😆😆

اسم کاربریم تو چتروم نیم باز بود باهاش کلی سر کار میزاستم دوران مجردی ناشناس بودم البته به طرز خنده دار نه ازار همه فک میکردن پسرم قبل ازدواجم گفتم منم کلی خوش گذروندم باهش روزای شادی لود یادش بخیر 

اسم کاربریم تو چتروم نیم باز بود باهاش کلی سر کار میزاستم دوران مجردی ناشناس بودم البته به طرز خنده ...

ای سادیسم🤣🤣🤣🤣🤣😉😉😉

سادیسم اسم بیماریشه و فردی که این بیماری رو داره سادیست هست😉

جهت اطلاعت

برو حال کن

😘😘😘

@miss_gol_golii     چرا ترکیده

بنده ی خدایی عکس موهاشو گذاشت پاک نمیشد 

من برای عکسش گزارش زدم عکسش پاک شه 

کل تاپیک در لحظه رفت رو هوا 😄

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز