2777
2789
عنوان

خودساخته💪

556 بازدید | 16 پست

سلام خانوما دلم ميخواد اگه خودتون يا از اطرافيانتون كسي هست ك شخصيت خودساخته و محكمي داشته باشه بگين خصوصيات رفتاري و شخصيتيشون رفتارشون طرز فكرشون و...

من جديدا خيلي بد شدم مخصوصا اين چند روزه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یک خود ساخته هستم   

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
خب عزيزم چجوري هستي؟ من ي شكل خيلي بدي شدم 😣حالم از طرز فكرم بهم ميخوره

خب من یه چارچوب فکری تقریبا ثابتی دارم

تو زندگی هدف های خودمو دارم و برای رسیدن بهشون تلاش کردم و می کنم

با تمام گرفتاری هایی که دارم سعی می کنم مطالعه داشت باشم

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
بیشتر بگو چه طرز فکری

كلا ادمي بودم ك از ١٨سالگي كار كردم (البته براي پدرم)

هرچي ك خواستمو دودستي نذاشتن جلوم با اينكه گاهي وقتا از پسش برميومدن الان يكم مغرور شدم يكم خشن شدم 

اتفاقا چند روز پيش خونه خريدم البته چندماهي هست قصدشو داشتم اما چندروز پيش موفق شدم

الان فك ميكنم جنبشو نداشتم چون فك ميكنم تو اين دنيا ب هيچكس نياز ندارم وقتي نامزدم اشتباهي ميكنه تو كارش بشدت سرزنشش ميكنم يا جوري رفتار ميكنم اگه هيچي نگم ك خودمم باشم عصبي ميشم

با اينكه ميدونم حتي هنوزم اگه حمايت هاي پدرم نباشه پرت ميشم ب ماقبل تاريخ ولي فوق العاده بد شدم

رفتارم درست نيست ولي دست خودمم نيست و ميدونم باعث اذيت شدم 

مثلا خواهرم كاري ميكنه ك درست نيس سريع واكنش نشون ميدم 

يا مثلا نامزدم ميخواد كاري كنه ك بنظر من درست نيس سريع واكنش نشون ميدم حتي با اينكه شايد درست باشه و من اشتباه ميكنم

حس كنترل عجيبي گرفتم اگه احساس كنم چيزي تحت كنترلم نيس بشدت عصبي و اشفته ميشم 

كار ميكنم درس ميخونم و حتي خيلي كاراي ديگه اما اينا باعث شده فك كنم فقط خودم اين شكليم و خيلي خوبم و كسي حق نداره از من انتقاد كنه😔😣

دقيقا همينطوره خيلي تو اين موارد مغرور شدم فوق العاده ادم احساساتي هستم اما احساساتو ي ضعف ميدونم برا همين زياد نشونش نميدم 

حتي با خودمم اين جوريم اگه مثلا امروز سركار بودم نتونستم درس بخونم يا فلان كارو انجام بدم بشدت خودخوري ميكنم مدام اين فكرو ميكنم ك تو بي عرضه اي هيچي نميشي و....

هميشه ميخوام بهترين باشم با اينكه ميدونم دست روي دست خيلي زياده ب قول معروف و از من بهترم خيلي هست اما وقتي ميبينم ك مثلا فلاني داره بهتر از من اون كارو انجام ميده بشدت خودمو اذيت ميكنم عصبي شدم 

وسواس فکری 

شايد اينو هم دارم واقعا نميدونم

كلا فك ميكنم همه كارام درسته حتي اگه نباشه 

وقتي اشتباهي ميكنم انقد سعي ميكنم كسي نفهمه و مدام در پي اينم ك ي جوري درستش كنم ك گاهي اوقات حالت تهوع ميگيرم از اين همه استرس مدام مخفيش ميكنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز