سلام بچه ها لطفا بگید چرا خواهرم با من این جوریه ! نظرتون خیلی برام مهمه. تا حالا از چند نفر و سایت های دیگه هم پرسیدم به هیچ جواب درستی نرسیدم.
خواهرم کلا با من و همه چیز زندگیم مشکل داره و بدش میاد . مثلا از اهدافم میگم مسخرم میکنه یا بدش میاد . جلو همه منو بد جلوه میده تا همه ازم متنفر باشن یا اینکه از قول من به دروغ حرفای چرت و پرت میزنه به بقیه و حرفای خودمو جای حرفای خودش به بقیه میگه . الکی چپ چپ نگام میکنه . اگه یه موقع خانوادم ازم حمایت کنن حتما بعدش یه بلائی سرم میاره . تازه آرزوی مرگمو چند بار کرده چند بارم گفته اگه میتونستم واقعا میکشتمت !!! یه دفعه گفت دختری که تنها بره این ور و اون ور حقشه بهش تجاوز بشه بعدم کشته شه بعد من گفتم منو میگی الان ? اونم سرشو تکون داد گفت آره ! البته من تنها فقط کلاس هامو میرم و دانشگامو میرفتم .اصلا اهل دوس پسر و پارتی و اینا نیستم که اصلا بخواد همچین حرفی به من بزنه . خانوادم ازم متنفرن چون فک میکنن حق با اونه . خداییش هیچ کار بدی هم نکردم که هیچ .. فقط خوبی کردم به همشون . خودشون الکی باهام بد هستن .اگه میخواید بگید حسوده لطفا بگید چرا چون خیلیا فقط همین رو گفتن و من جواب دقیقی نگرفتم . و این که بگید چطور باید باهاش رفتار کنم چون واقعا اعصابمو داغون کرده روم تاثیر گذاشته وقتی هم میبینه اعصابم داغون میشه میخنده و میرقصه واسه خودش ! اینم یادم رفت بگم .. خیلی تو همه زمینه ها کمکش میکنم . هر وقت به بن بست میخوره میاد پیشم کمک و راهنماییش کنم . منم اصلا نمیتونم کمکش نکنم دلم نمیاد . بعد اینجوری جواب خوبیامو میده . حالم خیلی بده .
لطفا همهههه نظر بدین مرسی ...