2777
2789
عنوان

خواهرم با من دشمنه . چرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 69 پست
همین دو تا خواهریماره فهمیدم خودم ،این بدش اومده من ب دنیا اومدمهیچ جوره هم از دستش خلاص نمیشمحالا ش ...

ولی خواهرم هنوز بدجنسه.

هنوز هم اذیت میکنه 

خواهرم هم ازدواج کرده. ولی بدجنس تر شده. 

مادرم مهمانی میگیره. خواهرم مادرم را پر میکنه و میگه من نرم. و همیشه خودش میره اونجا. همیشه به من میگه تو خونه مامان نیا... 

خواهرم خیلی تو زندگی من دخالت کرده. خواهرم زنگ میزنه به مادرشوهرم پشت سر من بدگویی میکنه. 

چی کار کنم از دستش؟ 

همیشه خدا خدا میکنم که نبینمش. 

همین دو تا خواهریماره فهمیدم خودم ،این بدش اومده من ب دنیا اومدمهیچ جوره هم از دستش خلاص نمیشمحالا ش ...

من  یک برادری داشتم که فوت کرده. 

خواهرم همیشه به من میگه کاش تو میمردی. 

دوران کودکی خواهرم روی من اسم بد گذاشته بود. و من را به اسم های زشت صدا می‌کرد. خواهرم اسم منو گذاشته بود دوزاری... خواهرم اسم من گذاشته بود شاش.... خواهرم ده تا اسم زشت روی من گذاشته بود و من را به اسم های زشت صدا می‌کرد. دوران کودکی خواهرم من مجبور کرده بود من همیشه کف پاشو بوس کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خواهرم هنوز بدجنسه.هنوز هم اذیت میکنه خواهرم هم ازدواج کرده. ولی بدجنس تر شده. مادرم مهمانی میگی ...

اتفاقا هر وقت خواهرت خونه مادرت نیست , برو 

و این ک چرا خواهرت باید شماره ی مادرشوهرت رو داشته باشه اصلا ! حداقل ب شوهرت ی کم توضیح بده ک ارتباطت با خواهرت خوب نیست و میخواد رابطتون رو ب هم بریزه . ک اگه زنگ زد و چیزی گفت به حرفاش توجه نکنن و دیگه جوابش رو ندن یا این ک ی جوری جوابش رو بدن حالش رو بگیرن دیگه زنگ نزنه

اتفاقا هر وقت خواهرت خونه مادرت نیست , برو و این ک چرا خواهرت باید شماره ی مادرشوهرت رو داشته باشه ا ...

من شماره مادرشوهرم را ندادم. از دفترچه تلفن خونه مادرم شماره را برداشته. 

خواهرم زنگ زده به مادرشوهرم گفته من یک مرغ را ده قسمت می‌کنم!!!  نمیدونم چرا این حرف را زده 

خواهرم به مادرشوهزم زنگ میزنه. میگه من خونه شوهرم هیچی نمیخورم. گشنه موندم... 

آره. خواهرم کلا ناراحته من چرا به دنیا آمدم. بچه بودم همیشه بهم میگفت از تو بدم میاد.

اره ولی بی خیال 

همین ک تو ی خونه ی دیگه زندگی میکنی و ازش دوری خیلی خوب و کافیه