2777
2789
عنوان

خواهرم با من دشمنه . چرا !

5629 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها لطفا بگید چرا خواهرم با من این‌ جوریه ! نظرتون خیلی برام مهمه. تا حالا از چند نفر و سایت های دیگه هم پرسیدم به هیچ جواب درستی نرسیدم. 

خواهرم کلا با من و همه چیز زندگیم مشکل داره و بدش میاد . مثلا از اهدافم میگم مسخرم میکنه یا بدش میاد . جلو همه منو بد جلوه میده تا همه ازم متنفر باشن یا اینکه از قول من به دروغ حرفای چرت و پرت میزنه به بقیه و حرفای خودمو جای حرفای خودش به بقیه میگه . الکی چپ چپ نگام میکنه . اگه یه موقع خانوادم ازم حمایت کنن حتما بعدش یه بلائی سرم میاره . تازه آرزوی مرگمو چند بار کرده چند بارم گفته اگه میتونستم واقعا میکشتمت !!! یه دفعه گفت دختری که تنها بره این ور و اون ور حقشه بهش تجاوز بشه بعدم کشته شه بعد من گفتم منو میگی الان ? اونم سرشو تکون داد گفت آره ! البته من تنها فقط کلاس هامو میرم و دانشگامو میرفتم .اصلا اهل دوس پسر و پارتی و اینا نیستم که اصلا بخواد همچین حرفی به من بزنه . خانوادم ازم متنفرن چون فک میکنن حق با اونه . خداییش هیچ کار بدی هم نکردم که هیچ .. فقط خوبی کردم به همشون . خودشون الکی باهام بد هستن .اگه میخواید بگید حسوده لطفا بگید چرا چون خیلیا فقط همین رو گفتن و من جواب دقیقی نگرفتم . و این که بگید چطور باید باهاش رفتار کنم چون واقعا اعصابمو داغون کرده روم تاثیر گذاشته وقتی هم میبینه اعصابم داغون میشه میخنده و میرقصه واسه خودش ! اینم یادم رفت بگم .. خیلی تو همه زمینه ها کمکش میکنم . هر وقت به بن بست میخوره میاد پیشم کمک و راهنماییش کنم . منم اصلا نمیتونم کمکش نکنم دلم نمیاد . بعد اینجوری جواب خوبیامو میده . حالم خیلی بده .

لطفا همهههه نظر بدین مرسی ...

هیچ کاری براش نکن که بعدا بگی خوبی کردم جوابمو اینطوری داد اونطوری داد

حرفاشم ازین گوش بشنو ازون گوش بفرست بیرون!!

ذات بعضی ادما اینطوره دیگه،حتما نباید دلیل خاصی داشته باشه.فکر کن وجود نداره،تمااام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری براش نکن که بعدا بگی خوبی کردم جوابمو اینطوری داد اونطوری داد حرفاشم ازین گوش بشنو ازون گو ...

دست خودم نیست هر دفعه کمکش میکنم .

مرسی از توجهت عزیزم

بهتتترین کار بی محلیه عزیزم

اصلا حرفا و رفتاراش برات مهم نباشه یجوری خودتو تو دل خونوادت جا کن باهاشون حرف بزن بگو که حرفایی که در موردت زده دروغ بوده بهشون بگو اگه یه وقتی یه چیزی بهتون گفت بیاین از خودم بپرسین نه اینکه بدونه اینکه به خودم بگین رفتارتون باهام عوض بشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

خواهر من هم اینطوریه, قبل عید هرچی از دهنش اومدبهم گفت منم تو عید چون ازم بزرگتره و نمیخواستم شوهرم بفهمه فقط باهاش سر سنگین بودم ولی دیگه باهاش کاری ندارم همه چیز تموم شد انگار خواهری ندارم از صدتا مادر شوهر برام بدتره 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
وای خدا من جاریم نسبت به من اینجوریه  حتما خواهرتون بهت حسادت میکنه  حتما یک برتری نسبت ب ...

اخه برتری هم اگه داشته باشم خواهرشم اصلا توقع ندارم باهام انقدر دشمن باشه !!!

بهتتترین کار بی محلیه عزیزم اصلا حرفا و رفتاراش برات مهم نباشه یجوری خودتو تو دل خونوادت جا کن باها ...

هزار دفعه بهشون گفتم دروغ میگه ولی باور نمیکنن . یه دفعه انقدر داد زدم گریه کردم توضیح دادم از گلوم خون اومد

هزار دفعه بهشون گفتم دروغ میگه ولی باور نمیکنن . یه دفعه انقدر داد زدم گریه کردم توضیح دادم از گلوم ...

متاسفانه دلیلش اینه که شما از اون کوجیکتری و فکر میکنن چون اون بزرگتره حرفاشم درسته

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
اگه ازدواج نکرده فکرکنم ازدواج کنه درست بشه

نکرده دیگه تو یه خونه ایم که پدرمو دراورده امیدوارم هرچه زودتر ازدواج کنه . من آرزوی ازدواج میکنم . اون آرزوی مرگ واسه من