2777
2789
عنوان

خواهرم با من دشمنه . چرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 69 پست
اتفاقا از همین هم میترسه . یه پسری ازم خوشش بیاد خیلی حرصش میگیره چه برسه ازدواج    

خوب دیگه اون فقط فقط از این میترسه چون سن خودش بالاست میترسه شما زودتر ازدواج کنی 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجزخواهرت بنظرم خانوادت هم خوب وبدرونمیدونن مگ میشه اینجودی  کم نیارجلوش تودهم دقش بده انگارچا ...

اره اگه خانوادم پشتم بودن خواهرم نمیتونست باهام این جوری کنه   

خوب دیگه اون فقط فقط از این میترسه چون سن خودش بالاست میترسه شما زودتر ازدواج کنی 

عجیبه واقعا هنوز نمیتونم باور کنم یه خواهر اینطوری باشه !

عزیزم مرسی که خوندی و نظر دادی ...

عجیبه واقعا هنوز نمیتونم باور کنم یه خواهر اینطوری باشه ! عزیزم مرسی که خوندی و نظر دادی ...

بنظرم یه بار حسابی بزنش، کتک بخوره حساب میبره ازت، هر بار حرفی پشت سرت زد بزتش کتک بهترین راهه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

هیچ کاری برتروبهتر از توسل به ائمه نیست ..عزیز م توی مفاتیح دعای مخصوص هست که دشمنی افرادباماتموم بشه وبه دوستی بدل شه... ازخدابخواه قلبشوآروم کنه معلوم نیست چه دردی داره توی وجودش که آتیشش اینجورداره زبانه هاش شماروهم میسوزونه شنیدم ذکر(یاودود۱۰۰۱مرتبه)البته من برای زن وشوهرشنیدم خیلی ولی قطعابرای شماهم جواب میده چون شمایکی ازصفات خداروداری میگی خیلی موثره به شیرینی بخون بده بخوره مثلابه قندشکربعدبریزتوی چایی ...تامحبت وعشق هست چرانفرت...تافرشته هست چرادیوصفتی برای خواهر ت خیلی دعاکن...من توی برزخی مثل شمادچار نفرت شدیدبودم داشتم خودموازدرون نابودمیکردم فقط خداکمکم کردالان انقدر راحتم...نکنه یه وقت دست روش بلندکنی...تامیتو نی بهش بی تفاوت باش کاری نکن که ازت حرصی بشه هروقت کارت داشت انجام بده ولی باسرسنگینی...فقط باصبر وتحمل جواب میگیری درضمن یادت نره دعاکنی

خواهرت گفته شما روانی هستی برادرت سرخوش رفته قرص خودکشی آورده ،خوب به مامان بابات نگفتی  ؟؟قرص ...

اره همیشه جلو همه میگه . بله برادرام رفتن قرص گرفتن برام سرخود . دکتره هم داده چون آشنا بوده. نه قرصه برای بیمارای روانی بود اسم قرص یادم نیست . برای حملات پنیک بود و معروفه به قرص خودکشی حتی دیگه واسه مریضا هم تجویز نمیشه . بابا ندارم و مامانم و همه ی خانوادم باهام بد هستن و آرزوی مرگمو دارن . برادرام متاهلن و سنشون بالاست همه .من بچه اخرم

هیچ کاری برتروبهتر از توسل به ائمه نیست ..عزیز م توی مفاتیح دعای مخصوص هست که دشمنی افرادباماتموم بش ...

من که نشستم فقط گریه میکنم . موهام از دستش سفید شده و ریخته هیشکی نمی دونه دلیلش چیه فقط با تعجب موهامو نگاه میکنن و بعد به صورتم که چه قد زود موهام سفید شده و ریخته .

این کاری هم که گفتی و انجام میدم . 

ممنون که نظر دادی عزیزم ...