2777
2789
عنوان

خواهرم با من دشمنه . چرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم همین فکر رو میکنم ...

باید با یکی از بزرگ فامیلتون که همه حرفشو قبول دارن صحبت کنی یجوری قانعش کنی که همه حرفای خواهرت دروغه که اونم به بقیه بگه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
اخه برتری هم اگه داشته باشم خواهرشم اصلا توقع ندارم باهام انقدر دشمن باشه !!!

چرا عزیزم حسادت این چیزا حالیش نیست اون فقط حسادت میکنه حتما ی چیزی که خودش میخواسته بهش نرسیده تو داری 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

خواهره منم همینجوریه باهام..چون من ماشاالله ازش قشنگترم..خیلی حسوده.همیشه میخاد منو بد جلوه بده جلو مادرم و پدرم و منم الان مثله خودش شدم...مث خودش که بشی کم کم میفهمه کارش بده 

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
نکرده دیگه تو یه خونه ایم که پدرمو دراورده امیدوارم هرچه زودتر ازدواج کنه . من آرزوی ازدواج میکنم . ...

وا چه بدجنسه ولی امیدوارم یا تو یا خودش ازدواج کنید اوضاع عوض بشه اگه تو ازدواج کنی میتونی مستقل شی کمتر ببینیش

من 24  خواهرم 35

ببین خواهره دهه 60 

شما 70 

خواهرت متاسفانه کارش از حسادت گذشته 

ایشون بیماری وخیم روحی دارن. 

شاید مثلا سادیسم

خب مسلمه شما بهتر از ایشونی و سرتر 

و اینکه امکاناتت هم بیشتر از ایشون بوده و هست

واسه همینه که همیشه دوست داره ناراحتت کنه و تحقیرت کنه و با اینکارش به ارامش و شادی میرسه 

قصد ازدواج نداره؟ 

میدونی شاید میخواد تورو جلو همه بد کنه که مبادا تو زودتر از اون ازدواج کنی اون ازاین موضوع میترسه چون سنش خیلی زیاده شما هم به سن ازدواج رسیدی میخواد کاری کنه که بد جلوت بده که خواستگار چیزی برا تو پیدا نشه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

تازه اینو یادم رفت بگم !! آرزو شه به من انگ روانی بزنه من برم بیمارستان روانی بستری شم چون هی میگه آخرش که تو رو بستریت میکنیم . سر همین دروغاش برادرام باورشون شده بود من مشکل روانی دارم . برام قرص خفن بیماری های روانی آورده بودن که یواشکی تو غذام بریزن که من خدا رو شکر فهمیدم نذاشتم به این جاها بکشه . تو اینترنت قرص سرچ کردم زده بود قرص خودکشی یعنی اگه داده بودن مرده بودم . دیگه هم تجویز نمیشه برادرم از آشنا گرفته بود قرص رو . به خاطر همین یه هفته هیچی نخوردم که دارو تو غذام نباشه .

خواهره منم همینجوریه باهام..چون من ماشاالله ازش قشنگترم..خیلی حسوده.همیشه میخاد منو بد جلوه بده جلو ...

اتفاقا چند دفعه به خودم مسلط شدم نذاشتم اعصابمو خورد کنه . بعدش اعصاب خودش خورد شده بود!!!

اتفاقا چند دفعه به خودم مسلط شدم نذاشتم اعصابمو خورد کنه . بعدش اعصاب خودش خورد شده بود!!!

خب از این به بعدم همین کارو کن.نزار بازیچه اش بشی .مثله خودش باهاش رفتار کن.

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
وا چه بدجنسه ولی امیدوارم یا تو یا خودش ازدواج کنید اوضاع عوض بشه اگه تو ازدواج کنی میتونی مستقل شی ...

ممنونم عزیزم . امیدوارم با هر اتفاقی دیگه نبینمش البته اتفاق خوب

میدونی شاید میخواد تورو جلو همه بد کنه که مبادا تو زودتر از اون ازدواج کنی اون ازاین موضوع میترسه چو ...

اتفاقا از همین هم میترسه . یه پسری ازم خوشش بیاد خیلی حرصش میگیره چه برسه ازدواج