2777
2789
عنوان

مادرشوهر😢

610 بازدید | 39 پست

بماند که چقدر مشکل داره باهام

دیروز مامانم اینا گفتن بریم خونه مادرشوهرت عید دیدنی ماهم باهاشون رفتیم...قبلش چند جا رفته بودیم عید دیدنی و واقعا تا خر خره پر بودیم

گفتم مامان زحمت نکش چایی دم نکن به خدا هرجارفتیم چای خوردیم دیگه تو زحمت نکش یهو با لحن زننده جلو مامانم اینا گفتن تو از طرف خودت حرف بزن واسه بقیه تصمیم نگیر...من هنگ کردم ولی هیچی نگفتم...

اومد پذیرایی کنه واسه همه اجیل شیرینی تعارف کردواسه من هیچی نگرفت هیچ تعارف نکرد...نشست گفت مگه توام باید تعارف کنم .!!!حالا من هیچی نگفتماااا برامم مهم نبود چون تا خرخره پر بودم...خیلی بی شخصیت شدم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخی عزیزم ....حتما خاسته جلو مامانت بگه از تو بدش میاد 

چه نامرد بی شخصیته

البته ما بریم خونه مادر شوهرم تکون نمیخوره ما باید بیاریم ببریم بشوریم مث کلفت ها ...شاید توقع داشته خودت پاشی بیاری

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
وا پیش خودش نگفته حداقل جلوی بقیه خودمو خوب نشون بدم 

شوهرم امروز دیدنش بهش گفته احتراممونو نگه نمی داری اونم گفته من منظوری نداشتم...شوهرمم گفته رفتارت خیلی زنندست

امید بهم فشار اومد گوشی تو دستم بود دستم می لرزید باهاش سرما گرم کردم فقط😔😔

دیر به دیر برو خونش..کم محلی کن

یه بارم با خنده بگو شمشیرتو از رو بستی مامان چرا؟عزوستمااااا نه خووت انتر خانوم😂🤣

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
آخی عزیزم ....حتما خاسته جلو مامانت بگه از تو بدش میاد  چه نامرد بی شخصیته البته ما بریم خونه ...

دخترش بود دیگه..من هیچوقت پذیرایی نمیکنم...

البته قبلا کلی کمک میکردم ولی با این رفتارت زده شدم یه ساله فقط بعضی اوقات ظرف میسوزم همین

نمیدونم😊☹️ ولی اگه من بودم میزاشتم تعارفه رو مادرم و بقیه بزنن ، خودمم یه آره زحمت نکشین و بزار ...

آخ تومادرشوهرت کجابوددختر😂😂😂بروبشین سردرس مشقات

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز