2777
2789
عنوان

مادرشوهر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشون همینن. مهدرشوهر من اومده خونه بابام هیچی نخورد یه کلمم حرف نزد.مامانم براش میوه پوست گرفت با لحن بدی گفت من میگم نمیخوام شما بارچی پوست میگیری.

خدا شرشونو به خودشون برگردونه.

عروس با هزار امیدو ارزو میره تو خونشون چه بلاها که سرش در نمیارن.😞😔

5 ساله ازدواج کردم همش داره ناراحتم میکنه.موهام سفید شده امقدر شکسته شدم😥

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
به خدا انقد بهم چرت و پرت میگه😔😔

همدردیم

به شوهرمم میگم منو کم ببر خونتون گوش نمیده..منتها فرق من با تو اینه ملدزشوهرمو مامان صدا نمیکنم..اصلا صداش نمیکنم🤣

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
رفتار هرکس نشان دهنده سطح شعورشه.خودتو ناراحت نکن عزیزم.ارزش نداره حرص بخوری.

انقد ناراحت بودم صبح خواب مادربزرگم و دیدم اومده خونمون بغلش کردم زار میزدم میگفت چرا گریه میکنی گریه نکن روله (به زبون لری)امید تو بغلش گریه کردم تو خواب...اونم فهمیده من ناراحتم😢😢

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چون عروسش بودی تو رو خودی حساب کرده منظورش اینه ک خونه خودت هست و لازم ب تعارف نداری!!بعدم من فک میکنم نباید میگفتی چایی نمیخواد میزاشتی کارشو کنه!!بلاخره مهمانی رفته بودید نمیشه ک میزبان پذیرایی نکنه 

همدردیم به شوهرمم میگم منو کم ببر خونتون گوش نمیده..منتها فرق من با تو اینه ملدزشوهرمو مامان صدا نم ...

من خیلی احترام نگه میدارم ولی..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چون عروسش بودی تو رو خودی حساب کرده منظورش اینه ک خونه خودت هست و لازم ب تعارف نداری!!بعدم من فک ...

یه تعارف ساده کردم گفتم خودشو اذیت نکنه چون چند جا رفته بودیم..چه میدونستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی احترام نگه میدارم ولی..

چند بار با خنده حرفاتو بزن .

چون این ادمی که میگی نجابت خرج کردن واسش و گذشت کردن معنی نداره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
نیگا همین الان ریپم کرد😍😍😆😆ببین چه عروسی داری سنا جون😍😍😆😆خوشا به سعادتت😆😆

آره والانشسته وسط سایت ازمن میگه😂😂😂😂

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
چند بار با خنده حرفاتو بزن . چون این ادمی که میگی نجابت خرج کردن واسش و گذشت کردن معنی نداره

به شوهرم گفتم سه ساله هرچی گفت کوتاه اومدم یه معذرت خواهی این نکرد این سری تا معذرت نخواد نمیبخشمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم رفتار مادر شوهرت غلط بوده ولی حرف شما هم خیلی برازنده نبوده. حتی اگه تا خر خره پر بودی بازم نباید وقتی جایی میری این حرفو بزنی.من خودم اگه یکی بیاد خونم و این حرف رو به من بزنه به من خیلی بر میخوره و ناراحت میشم. البته این نظره منه عزیزم. 

تمام زندگیم فدای مادر عزیزم و همسر جان