2777
2789
عنوان

دلم گرفته

624 بازدید | 80 پست

من اومدم شهر دیگه برای زندگی

از خانوادم دور شدم

تک دختر خونه بودم

خیلی تنگ شده برای خانوادم

مخصوصا داداش کوچیکم

بغض داره خفم میکنه

یاد گریه های بی امان مادرم موقع اومدنم میفتم حالم بد میشه

یاد پادرد شدید بابام که وقتی پیشش بودم براش نسخه میپیچیدم و اونم با قربون صدقه رفتنم استفاده میکرد

یاد اون حرفش که میگفت بابا تو چطور میخوای بری شهر دیگه زندگی کنی از ما دور بشی

و من میخندیدم و میگفتم نمیخوام برم اروپا که

ولی تو دلم اتیش بود

یاد داداش کوچیکه که با مظلومیت میومد میگفت اگر تو بری من دلم خیلی میگیره. 

داداش بزرگه که باید الان اونجا میبودم و خواستگاری رفتن هاش رو با مادر همراهی میکردم

خیلی سخته عزیز دردونه خونه ای باشی و مجبور بشی با کوله باری از بغض بیای شهر دیگه. تو غربت و بی کسی. و دلت پر بزنه برای خانوادت. برای ارامش دلم و خاتمه دادن به اشکام محتاج صلوات هاتون هستم. 22 سال سن دارم و باید از الان بار غربت رو رو دوش بکشم. الحق خانواده همسرم عالی هستن ولی خب هیچ کس خانواده نمیشه. قدر خانواده هامون رو بیشتر بدونیم. شاید زود دیر بشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم‌هفت سال اومدم شهر غریب ازخانوادم دورم بعضی وقتها دلم میگیره از تنهایی انقدر دلم میخاد مامانم پیش ...

میفهممت

مخصوصا اگر تک دختر باشی

مامانم میگه ادم وقتی یه دختر داره همه امیدش همون یه دختر هست. دختر انیس مادره.

هی خدا

ان شاالله خیره

میفهممت مخصوصا اگر تک دختر باشی مامانم میگه ادم وقتی یه دختر داره همه امیدش همون یه دختر هست. دختر ...

اره تک دخترم خواهر ندارم سه داداش گل دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم 8ساله غریب م واقعا بده شوهرم گل ه تمام عیار ولی واقعا کلافه میشم دوست دارم پسرم شهر خودم بره مدرسه محرم شهر خودم باشم

کنار دخترهای فامیل و مامان و بابا م

منم دور دونه خونه بودم اما بودم رفت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ما ک 4 تا خواهریم هیچ کدوم شهر مامانم اینا نیستیم دلم میگیره از تنها بودنشون 

اره خیلی ها اینطورن

ولی نمیتونم باهاش کنار بیام

یک هفته هست اومدم

اوایل اوکی بودم

تازه دارم میفهمم دورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز