2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود ۷ سال از خانوادم دور بودم. فاصلمون فقط ۲ ساعت بود و همسرم چون خودش هم از خانواده دور بود هر هفته میرفتیم شهر خودمون. اما خیلی سخت بود برام. بالاخره برگشتیم وطن و الان گاهی حتی ۱۰ روز هم خونه مادرم نمیرم ولی خیالم راحته.

استارتر امیدوارم دنیا چنان رقم بخوره تو هم بری کنار خانوادت

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
منم 8ساله غریب م واقعا بده شوهرم گل ه تمام عیار ولی واقعا کلافه میشم دوست دارم پسرم شهر خودم بره مدر ...

میدونم چی میگی

شوهرم منم خدا روشکر عالیه

ولی خب ادم خانواده هم احتیاج داره

من اینجا خیلی راحتم

ولی اونطور که روم با بابا مامانم باز بود اینجا نیست

باید مراعات بعضی چیزها رو بکنم

حتی باید مواظب تموم حرفام باشم و تو ذهنم هجی کنم

اختیارات خونه بابام رو ندارم

در صورتی که اختیار کمال و تمام بهم دادن

ولی من رو میگیرم

اره خیلی ها اینطورن ولی نمیتونم باهاش کنار بیام یک هفته هست اومدم اوایل اوکی بودم تازه دارم میفه ...

بهتره کنار بیای 

یا ازدواج راه دور نکنید یا کنار بیاید، منم راه دوری ام و جز منو شوهرمم کسی نیست

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز