2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری خانومای ۸۵ کیلویی💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 406122 بازدید | 68446 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلقه دارم اصلا نمیتونم بزنم. چطوری یاد بگیرم

بزن تلاش کن یاد میگیری 

یه پاتو بذار جلو یه پاتم عقب حلقه رو بچسبون به کمرت و بچرخونش دیگه کمرت باید اینقدر بچرخه تا حلقه بچرخه من الان ۲۱ دقیقه است دارم میزنم نیفتاده تمرین بکنی همینجوری یاد میگیری

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی  اینجا بچه ها کاری شماری میکنن برنامه کرفس یا مانکن دا ری؟

سلام عزیزم

بله کالری شمار کرفس رو دارم

وزنم۸۰ هست فعلا هدفم ۶۰هست

امیدوارم بتونم تا مرداد مقدار قابل توجهی کم کنم 

من هرروز رقص و بدنسازی تو خونه انجام میدم

اگ روش دیگ برا کاهش اشتها و وزن میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
وزنتو ضربدر سی کن منهای ۱۰۰۰ این میشه کالری مصرفیت واسه کاهش یک‌کیلو در هفته. ورزشم‌حتما داشته باش ...

ممنون عزیزم

واقعا اینطوری یک کیلو در هفته کم میشه؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
سلام عزیزم بله کالری شمار کرفس رو دارم وزنم۸۰ هست فعلا هدفم ۶۰هست امیدوارم بتونم تا مرداد مقدار ق ...

ما فقط کالری شماری و ورزش میکنیم 

ولی واسه اینکه جلوی اشتهای کاذبت گرفته بشه اب زیاد بخور مثلا حس کردی باید چیزی بخوری دو سه تا لیوان اب بخور دیگه کلا اشتهات صفر میشه

من هر وقت رعایتش کردم دقیقا یک‌ کیلو کم کردم  استارتر تاپیک بیاد بیشتر راهنمایی میکنه اون خیلی ...

بعد زایمان ۹۲ بودم

با روزی یساعت ورزش ۱۲کیلو کردم الان دقیقا ۷۹و۶۰۰هستم.

ولی پرخوری هم خیلی داشتم و دارم