2777
2789
عنوان

30سالم شد و‌مجردم

1702 بازدید | 106 پست

با این وضع اقتصادی ایا امیدی ب ازدواج هست؟ خودم شاغلم کمک میکنم ب زندگی ولی واقعا کیس جدی و غیر جدی حتی ندارم. ی کم نگرانم! هی چپ و راست تو فامیل میگن یکی انتخاب کن پس ..دخترای بالا 30 انگار کمکم خاستگار ندارن دیگه

عیب نداره

من خودم پسرم مجردم

تا ۱۰ سال دیگه هم قصد همسر داشتن ندارم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بعد کار همش خونه ام جایی نمیرم هم کسی ببینه! والا هیچ خاستگاری ندارم.

فقط شما نیستی عزیزم خیلیا اینطورین خواهر منم هیچ خواستگار نداره با اینکه دختر خوب و تحصیل کرده داره ارشدشو میگیره زیبا هم هست از خانواده خیلی سرشناس و خوبی هستیم دو تا خواهر کوچیک تر هم دارم اونا هم خواستگار ندارن خب اونا سنی ندارن ولی بازم...

واي اين چ حرفيهدختر ٣٠ تازه بهترين زمان ازدواجش هست برا چي خاستگار تداشته باشه پسر عاقل دختر اين سن ...

مشکل اینجاست خانوم ۳۰ ساله باید با یه آقای ۳۴ 35 ساله ازدواج کنه

پسر با این سن داغون شده

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

عیب ندارهمن خودم پسرم مجردم تا ۱۰ سال دیگه هم قصد همسر داشتن ندارم

حتی اگه قصدشم داشته باشی دیگه نمیشه ....هممون باید. دور ازدواجو خط بکشیم

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

مشکل اینجاست خانوم ۳۰ ساله باید با یه آقای ۳۴ 35 ساله ازدواج کنه پسر با این سن داغون شده

تو هم فكرت از استارتر داغون تره

حتما ب اين سن نرسيدي

چند سالته؟

وقتي ميام اين سايت نظرات رو راجع ب سن و سال ميخونم طپش قلب ميگيرم از حرص خوردن 😵💫

من تا 40هم اوکی امنه مردها جوونن تا 45 جوون و سرحالن

الان اینقدر استرس و فشار زندگی بالاست همه موهاشون میریزه پیر میشن

من خودم پسرم

میدونم

حتی اگه قصدشم داشته باشی دیگه نمیشه ....هممون باید. دور ازدواجو خط بکشیم

سخته

مرد بدون همسر نمیتونه زندگی کنه

تو هم فكرت از استارتر داغون ترهحتما ب اين سن نرسيديچند سالته؟وقتي ميام اين سايت نظرات رو راجع ب سن و ...

ببین من داغون فک نمیکنم😄 ولی واقعا خاستگار نیست. البته شرایط اقتصادی عامل اصلیشه. همون دخترای زیر 30 هم خاستگار ندارند

کلا خودمم ازدواجی نبودم هیچ وقت