2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری خانومای ۸۵ کیلویی💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 406161 بازدید | 68446 پست
بعد زایمان ۹۲ بودم با روزی یساعت ورزش ۱۲کیلو کردم الان دقیقا ۷۹و۶۰۰هستم. ولی مرخوری هم خیلی داشتم ...

عالی بود الان یه کم رعایت کنی رژیمتو زود وزن کم میکنی 

من تازگیا شروع کردم ۸۱.۸۰۰ هستم سایزمم ۴۴ میخوام تا وقتی سایزم ۴۰‌نشد دست‌نکشم از هدفم فکر کنم ۷۰ بشم سایزم ۴۰‌بشه 

عالی بود الان یه کم رعایت کنی رژیمتو زود وزن کم میکنی  من تازگیا شروع کردم ۸۱.۸۰۰ هستم سایزمم ...

قدت چنده عزیزم

من ۶۸ وزنم بود سایزم ۳۸

۱۶۸ قدم هست

یکم انگیزه لازم دارم ک امیدوارم اینجا اونم بگیرم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داره وزنم میاد پایین اما میترسم ماه رمضون چاق بشم.

چون ورزش نمیشه کرد

کالری توماه رمضون همون۱۳۰۰ بدون ورزش وزن پایین میاد ب نظرتون؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
قدت چنده عزیزم من ۶۸ وزنم بود سایزم ۳۸ ۱۶۸ قدم هست یکم انگیزه لازم دارم ک امیدوارم اینجا اونم بگی ...

قدم ۱۶۸ یا ۱۶۹ 

بهم خیلی کمتر از وزنم میخوره مدلم اینجوریه 

منم ۶۸ بودم مجردیام ۳۸ بود سایزم 

وزنم ۱۶۸ یا ۱۶۹  بهم خیلی کمتر از وزنم میخوره مدلم اینجوریه  منم ۶۸ بودم مجردیام ۳۸ بود ...

پس مث منی شما هم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من داره وزنم میاد پایین اما میترسم ماه رمضون چاق بشم. چون ورزش نمیشه کرد کالری توماه رمضون همون۱۳۰ ...

اره من‌ایندفعه تو پیج مهسا راد خوندم که روزه فست خشک حساب میشه و متابولیسم رو خیلی بالا میبره و باعث کاهش چربی میشه با کلی مقاله و رفرنس اورده بود 

اره من‌ایندفعه تو پیج مهسا راد خوندم که روزه فست خشک حساب میشه و متابولیسم رو خیلی بالا میبره و باعث ...

چه جالب عالیههه

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

[QUOTE=88345537]من داره وزنم میاد پایین اما میترسم ماه رمضون چاق بشم. چون ورزش نمیشه کرد کالری تو

چرا نمیشه گلم

• اگر برنامه تمرینی سبکی دارید، تمرینات را صبح انجام دهید
  • بهتر است مدت زمان تمرین را بین 20 تا 30 دقیقه آن هم در هوای خنک و بدون تابش مستقیم خورشید باشد
  • اگر برنامه تمرینی شما سبک نیست، تمرینات را از یک ساعت بعد از افطار به بعد انجام دهید، هر چه فاصله با افطار بیشتر باشد، بهتر است.
  • شدت تمرینات را بالا نبرید و سعی کنید تمرینات سبکی را انجام دهید

من طبق این دستور ورزش میکنم تو ماه رمضان

و بین افطار تا سحر ورزش میکنم

من عصر میرم پیاده روی یووووهوووو💃💃💃💃💃

👏👏👏👏👏 من فردا مدرسه دخترم باید برم از پس فردا پیاده روی رو شروع میکنم من تو خونه تردمیل دارم یه چیزی بگین انگیزه بگیرم باهاش کار کنم😅😅😅