2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

اتفاقا کار درست و شجاعانه ای کردی این که حرف دلت و احساست بهش گفتی 

اگه قبول کنه فبها 

و اگه نخواد حداقلش اینه که حرفت تا آخر عمر تو دلت نمونده و اینکه زندگی زناشویی آینده ات همش در این فکر باشی که شاید اون هم منو می خواست شاید شاید ...

الان با دلی آرامتر به سمت آیندت می ری و به خودت این اطمینان داری که لازم باشه پای احساست می ایستی! 

امیدوارم خوشبخت بشی و برای پسر داییت هم آرزوی خوشبختی کن چون اون هم یه طرف قضیه بوده و شاید واقعا به شما حس یه برادر داشته !  

یه کلیپ بود می گفت به خداحافظی اعتقاد داشته باشین از یه جایی با یه قضیه و یا یه احساسی خداحافظی کنید و بزاریدش کنار !!  سخته ولی بعدش آرامشه!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

کار خوبی کردی حرف دلتو زدی صبا جون

حالا حداقل می فهمی دل اونم با توه یا نه و خیالت راحته بعد ها شرمنده دلت نمیشی و حسرت امروزو نمی خوری

اونم اگه دوستت داشته باشه و ارزش احساستو بدونه شک نکن خودشو فکرشو جمع و جور کنه بهت میگه اگرم نه که تو چیزی از دست ندادی بازم چند وقت دیگه همون خواهر و برادر قبلی میشید و هرکدوم میرید پی زندگی خودتون اما با دل آروم

اعتقادی هم ندارم که نباید به مردا بگی دوسشون داری چون برات ادا در میارن

مردی که ادا در بیاره واسه گفتن دوست دارم همون بهتر که اول کار خودشو نشون بده

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم بسکه چک کردم ببینم اومدی کور شدم کار خوبی میکنی تو هم به روی خودت نیار عذاب وجدلنم نداشته ...

چطوری آذین خوبی

می‌دونم همه به ماه تولدشون مینازنا ولی خدااااایی اسفند ماهیا خاص تر نیستن؟ 

صبا جون من داستانت رو برای همسرم تعریف کردم گفت به نظرم باید به سعید زمان بده مخصوصا اینکه پسره با کسی نیست احتمال داره بهش فکر کنه 

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ینی هییییچ جوره نمیشه مردا رو شناخت اونوقت میگن زنا عجیب غریبن،کی فکرشو میکرد سعید باخیالللل راااااحت و ریلکس صبونه بخوره وسطاشم بگه صبا شکردونو بده!  

می‌دونم همه به ماه تولدشون مینازنا ولی خدااااایی اسفند ماهیا خاص تر نیستن؟ 

سلام صبا جان...انشاالله هر چی صلاحته همون بشه...راستش خیلی به تو وسعید فکر کردم...مدام فکرم مشغولته که ببینم درست وغلط چیه...ببین عزیزم درسته شما به هم محرم نیستین وازدواجتون از نظر شرعی حلاله ولی اون از بچگی با شما بزرگ شده وچون کسی رو نداشته وبقول خودت پدرمادرتون گفتن شما خواهر وبرادرین ...دقیقا شما واسش هیچ فرقی با خواهرش نداشتی...مواظب باش رو این قضیه دیگه پافشاری نکنی چون بنظرم ممکنه سعید از روی غریزه وحالا دوست داشتن یا عادت یا حس ترحم یا بخاطر قدردانی از زحماتی که پدر مادرت واسش کشیدن ...پا جلو بزاره ولی من همه ی ترسم از اینه که اینا یه حسه زودگذر باشه واسش...شاید به خاطر غریزه جلو عشق تو تسلیم بشه ولی بعد به مدت کوتاه نتونه ادامه بده...همه ی اینا بستگی به حس درونیه خوده سعید داره که از بچگی چه حسی به تو داشته ...یعنی تو رو به چشم خواهر واقعیش میدیده یا به عنوان دختر عمه...!حواستو جمع کن گلم مطمئنم که خیلی دوسش داری ولی مواظب باش به هردری نزنی که باهاش بتونی ازدواج کنی چون اگه اینجوری باشه که گفتم مطمئنا زندگیه مشترکت دوامی نداره...بزار هر چقدر زمان لازمه بگذره از رو این قضیه...در مورد دوست داشتنه سعید هم دیگه به کسی حرفی نزن بزار بین خودتون بمونه مطمئن باش اگه اون به چشم دختر عمه بهت نگاه کرده باشه این سالها شک ندارم پا پیش میزاره ولی اگه اینجور نباشه وفقط تو رو خواهر خودش بدونه خیلی سخت میشه واسش وممکنه ازت بدش بیاد.....

عزیزم دیگه درمورد این موضوع باهاش هیچچچ حرفی نزن وبزار به عهده ی خودش...تا تصمیمشو بگیره...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

به نظر من که داره فکر میکنه سبک سنگین میکنه چطوری درخواستشو به مامان بابات بگه

اخه اگه دوست نداشت از پیشنهادت بدش میومد و رفتارش باهات سرد میشد که دل بکنی ازش ولی وقتی تغییری تو رفتارش به وجود نیومده یعنی داره فکر میکنه چطور پا پیش بداره که پدر مادرتم فکر بد نکنن

انشالله که هر چی صلاحه برات پیش بیاد عزیزم

از چشماش میتونی احساسشو بفهمی

چشم آیینه ی روحه

هرچقدرم سعی کنه خودشو بی تفاوت نشون بده باز چشماش قلبشو لو میده.

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
ینی هییییچ جوره نمیشه مردا رو شناخت اونوقت میگن زنا عجیب غریبن،کی فکرشو میکرد سعید باخیالللل راااااح ...

مگه همچین چیزی گفته؟

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!