2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست
ینی هییییچ جوره نمیشه مردا رو شناخت اونوقت میگن زنا عجیب غریبن،کی فکرشو میکرد سعید باخیالللل راااااح ...

وای شکردون خیلی خووب بود  

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تصور کردم

سلام دختربابات😄

وای شکردونو خیلی جالب گفتی.پوکیدم.

خوشم میاد تو تاپیکای صبا فعالی😀

تو کله سعید آخه چی میگذره😣

فک کن سعیدم تو نی نی سایت باشه😂

بیاد به تاپیک صبا سربزنه🙊

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         

سلام.بنظرم دلیل اینکه همه به شما فحش دادن و بد قضاوتت کردن عنوان تاپیک اولت بود که خودتم گفتی عاشق داداشم شدم.و در ضمن عزیزم متاسفم که اینو میگم ولی بنظرم کلا فراموشش کن چون اون آقا هیچ وقت نمیاد برای شما پا پیش بذاره چون اگه بذاره پدر مادرشما فکر میکنن چه پسر نانجیبی که اینهمه وقت به دخترمون نظر داشت.خلاصه خودت میدونی ناامیدت نکنم ولی مطمئنم نمیاد.

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

سلام خبر جدیدی نشد؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ سلامتی خانوادمون و دل خوش و روزی حلال .امین 
چرا هستم . ولی شغل این امکان را می ده و طوری برنامه ریزی می کنم که به همه کارم برسم

کسی برای لذت بردن از زندگیش نیاز به مردای بیکاری مثل تو نداره 

تو اگه راهو درست رفته بودی وقت نمیکردی ببن سیصدتا زن ول بچرخی و تازه مشاوره ام بدی 

مشاورای درست حسابی شهر برای اینن که از امثال شماها بی نیاز باشیم

🌸💕

کسی برای لذت بردن از زندگیش نیاز به مردای بیکاری مثل تو نداره  تو اگه راهو درست رفته بودی وقت ...

این نظر شماست، دارین اشتباه قضاوت می کنید ولی نظرتون با اینکه قابل احترامه ولی مهم نیست برام

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.

بسپار بخدااااا 

و بگو اگه دوستم داره كه خداروشكر و در بهترين زمان بهم بگه

ولي اگه به چشم خواهر دوستم داره 

اين مهرو از دلم بيرون كن 

و واقعا ايمان داشته باش كه بيرون ميكن 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))