2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

امیدوارم به عشقت برسی و خوشبخت شی و هیچ حسرتی تو دلت نمونه خوشبحالت که اینهمه جرات داشتی و به خاطر خودت حرف دلتو زدی حالا آخرش هر چی که بشه دلت هیچوقت بهت سرکوفت نمیزنه اگه میگفتی شاید میشد. ایشالا که بشه و از شدت عشق به عرش برسی خواهری.

ازدواج با عشق نعمتیه که متاسفانه نصیب خیلی ها نمیشه. منظورم از عشق اونیه که وقتی میبینیش تنها صدایی که میشنوی ضربان شدید قلبته و دستات یخ میکنه و به لکنت میوفتی. آرزوم اینه که همه مجردا به عشقشون برسن  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره خیلی کار خوبی کردی سعی کن همینجوری خودتو سرگرم کنی وعادی باهاش رفتار کن ودیگه کاریی نکن تو قدم اول رو برداشتی والان نوبت اونه اگه اون تورو بخواد میاد جلو اگرم نخواست هیچ ،که البته خیلیم دلش بخواد والا

چرا ولی هیچ حسی نیست تو رفتارا و حساش

من فکر میکنم احساس اون به تو احساس خواهر برادری باشه،یعنی مثل خواهرش تو رو دوس داره و همچین حسی بهت داره برا همین خواستگاریا رو کنسل کرده تا تو ضربه روحی نخوری،احتمالا میخاد کاری کنه که تو خودتم متوجه این موضوع بشی،پس بهتره بیشتر از این پا پیش نذاری ،پس صبر کن حالا  ببین حس اون چیه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!

صبایه کم ازتاپیکت روخوندم،بنظرم ازحالابه بعدکاری نکن،مطمعاباش اون الان توفکرحرفات هست،بذارفکراشوبکنه اگه خواستت که یاخودش یه قدم برمیداره برای خواستگاری ازخانوادت یاهم باتوارتباط برقرارمیکنه ودوتایی یه فکری میکنین،واگرم نخواستت که دیگه هیچی،،کاری ازدستت برنمیاد،دیگه کارینکن چون ازحالابه بعده که شرمنده میشی وغرورت میشکنه،ولی مطمعاباش اونم ازاین به بعدتورومثل خواهرش نمیدونه،

صبایه کم ازتاپیکت روخوندم،بنظرم ازحالابه بعدکاری نکن،مطمعاباش اون الان توفکرحرفات هست،بذارفکراشوبکنه ...

الان زوده که بخوای اونم بخوادت آخه شرایط شمامثل بقیه نبوده ومثل خواهربرادربزرگ شدین،اون ازاین به بعده که بهت فکرمیکنه پس عجول نباش،ودیگه دوروورشم نرو،تاهم غرورت حفظ بشه هم بهت فکرکنه