سلام خانومای گل قبلا تاپیک زده بودم که نتونستم کاپ تهیه کنم و ناراحت بودم و خیلی ها نمیدونستن کاپ چیه و از کجا میشه تهیه کرد! بلاخره کاپ رو توی پیش فروش شرکت نمایندش تونستم بگیرم و دیروز رسید دستم... خیلی خوب بود واقعا خواستم بگم اگه شمام میخواین این شرکت (لونت ایران/ طب گستران سروش ایرانیان) داروخونه های نمایندش رو شاااارژ کرده و ایونت حضوری تهران داره سایتشم شارژه میتونین خرید کنین.... تبلیغ نمیکنم چون منم یه مصرف کنندم و نمیشناسم کسی رو که بخوام سودی ببرم ولی پیشنهاد میدم چون دیگه از شر نوار بهداشتی خلاص شدم و زباله مزخرف تولید نمیکنیم که کلی هم کمک برای محیط زیسته
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه رعایت کنیم هیچی نمیشه... متخصصان زنان داخل ایران نصفشون حتی عکس این محصول رو هم ندیدن
ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون باید بیرون میومد وگرنه خودش یه مخزن میذاشت که پر بشه خودمون خالیش کنیم.مثل گوش و بینی که خودمون تمیز میکنیم و همون مخزن رو داره.ولی حتما یه دلیلی داره که این خون باید حتما سریع خارج بشه و اصلا داخل نمونه.من که به شدت مخالفم.درسته نوار هم عوارض خودش رو داره ولی با تند تند عوض کردنش باز زیاد مشکلی پیش نمیاد یا باز این پد های نخی قابل شستشو هم هستن که اونا عالین
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون ...
ببخشید ولی گوش و بینی مخزن نداره که! سیستمشون فرق داره مورد دوم اینه که به ما گفتن این خون کثیفه و ال و بل ولی این همون خونیه که تو رگ هامونه و وقتی زخمی میشیم فوران میکنه و بخاطر زخم دیواره رحمه مورد بعدش این که خدا به ما عقل داده ما تعقل کنیم و سایل رفاه و آسایش خودمونو اختراع کنیم و استفاده کنیم اینکه میگین رو نمیتونم قبول کنم. با این کامنت شما یاد مشکلات ایرانیا افتادم و داستانهایی که برای دوش و تلفن و شکر و فتواهای علما شنیدم!
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *