2777
2789

وای خیلی خیلی ناراحتم. بنده خدا اول صبح رفته بار شرکتو تحویل گرفته اورده جلوی شرکتشون ببره داخل با ماشین خودش وانت داره. یه لات اشغال با ماشین وایساده جلو شوهرم گرفته داداش میشه بری کنار من وسایلارو ببرم داخل. گفته نه نمیخوام. دم پل هم بوده. شوهرم گفته خب دم پل وایسادی باید حرکت کنی یهو حمله کرده در ماشینو باز کرده شوهرمو کشیده بیرون شروع کرده کتکش زده. قد و هیکلشم شوهرم میگه بزرگ بوده. بعد سوار شده رفته. شوهرم قفسه سینش درد میکنه رفته دکتر. خیلی ناراحتم. شوهرم اصلاااااااااااااااااااااااااا اهل دعوا درگیری نیست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کنید ازش

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

اگه توی محل درگیری دوربین بوده حتما شکایت کنید. همسرتون بره پزشک قانونی اگه حتی یک ذره کبودی داره

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

من تعجبم از کاربرای که نفرین میکنن در حالی که اونجا نبود و داستان ندیدن و معلوم نیست چند درصدش درسته

به هر حال نفرین خوب نیست فقط انرژی منفی میدن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دوربین مدار بسته رو چک کنید و شکایت کنید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳