سلام خانومای گل قبلا تاپیک زده بودم که نتونستم کاپ تهیه کنم و ناراحت بودم و خیلی ها نمیدونستن کاپ چیه و از کجا میشه تهیه کرد! بلاخره کاپ رو توی پیش فروش شرکت نمایندش تونستم بگیرم و دیروز رسید دستم... خیلی خوب بود واقعا خواستم بگم اگه شمام میخواین این شرکت (لونت ایران/ طب گستران سروش ایرانیان) داروخونه های نمایندش رو شاااارژ کرده و ایونت حضوری تهران داره سایتشم شارژه میتونین خرید کنین.... تبلیغ نمیکنم چون منم یه مصرف کنندم و نمیشناسم کسی رو که بخوام سودی ببرم ولی پیشنهاد میدم چون دیگه از شر نوار بهداشتی خلاص شدم و زباله مزخرف تولید نمیکنیم که کلی هم کمک برای محیط زیسته
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
وای نه خیلی مضره استفاده نکنید.باعث عفونت و بیماری های زیادی میشه.یه سرچ کوچولو توی نت و صحبت با دوتا متخصص زنان کافیه که کلا از استفادش پشیمون بشید
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)