2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

447 بازدید | 53 پست

سلام خانومای گل قبلا تاپیک زده بودم که نتونستم کاپ تهیه کنم و ناراحت بودم و خیلی ها نمیدونستن کاپ چیه و از کجا میشه تهیه کرد! بلاخره کاپ رو توی پیش فروش شرکت نمایندش تونستم بگیرم و دیروز رسید دستم... خیلی خوب بود واقعا
خواستم بگم اگه شمام میخواین این شرکت (لونت ایران/ طب گستران سروش ایرانیان) داروخونه های نمایندش رو شاااارژ کرده و ایونت حضوری تهران داره سایتشم شارژه میتونین خرید کنین.... تبلیغ نمیکنم چون منم یه مصرف کنندم و نمیشناسم کسی رو که بخوام سودی ببرم ولی پیشنهاد میدم  چون دیگه از شر نوار بهداشتی خلاص شدم و زباله مزخرف تولید نمیکنیم که کلی هم کمک برای محیط زیسته

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصورشم چندش آوره

پیشنهاد میکنم اطلاعات خودتون بالا ببرین... چندش آور تر از نوار بهداشتی نیست

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *

وای نه خیلی مضره استفاده نکنید.باعث عفونت و بیماری های زیادی میشه.یه سرچ کوچولو توی نت و صحبت با دوتا متخصص زنان کافیه که کلا از استفادش پشیمون بشید

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
پیشنهاد میکنم اطلاعات خودتون بالا ببرین... چندش آور تر از نوار بهداشتی نیست

دقیقا 

منم راجبش تحقیق کردم 

بحث چندشی نیست

بیماری و عفونت و نازایی به همراه داره نوار 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏