2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یعنی اینو در میاریم خالی میکنیم میشوریمش باز میذاریم سر جاش؟😑

دقیقا... فقط دست هارو با صابون بشوریم بهداشت رعایت شده کافیه

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
بزرگ نیست؟؟ چجوری استفاده میشه😕

نه تو عکس بزرگه ولی وقتی از نزدیک ببینین کوچولو و گوگولیه

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
چجور استفاده میشه دقیق توضیح بدید لطفا بارسم شکل😀

به پیجشون سر بزنین کامل با رسم شکل و کلیپ توضیح دادن
www.lunette-soroush.com

اگه رعایت کنیم هیچی نمیشه... متخصصان زنان داخل ایران نصفشون حتی عکس این محصول رو هم ندیدن 

ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون باید بیرون میومد وگرنه خودش یه مخزن میذاشت که پر بشه خودمون خالیش کنیم.مثل گوش و بینی که خودمون تمیز میکنیم و همون مخزن رو داره.ولی حتما یه دلیلی داره که این خون باید حتما سریع خارج بشه و اصلا داخل نمونه.من که به شدت مخالفم.درسته نوار هم عوارض خودش رو داره ولی با تند تند عوض کردنش باز زیاد مشکلی پیش نمیاد یا باز این پد های نخی قابل شستشو هم هستن که اونا عالین

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون ...

نوار بهداشتی خیلی اذیت کننده اس من واقعا عزا میگیرم هر بار که استفاده میکنم تمام پام جوش میزنه

هر برندی هم بگی استفاده کرده

در نهایت هم کلی آسیب به محیط زیست میزنیم

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....
ببین عزیزم سیستم بدن مارو یه افریننده مثل خدا طراحی کرده.حتما یه چیزی میدونسته که عذر میخوام این خون ...

ببخشید ولی گوش و بینی مخزن نداره که!‍ سیستمشون فرق داره
مورد دوم اینه که به ما گفتن این خون کثیفه و ال و بل ولی این همون خونیه که تو رگ هامونه و وقتی زخمی میشیم فوران میکنه و بخاطر زخم دیواره رحمه
مورد بعدش این که خدا به ما عقل داده ما تعقل کنیم و سایل رفاه و آسایش خودمونو اختراع کنیم و استفاده کنیم اینکه میگین رو نمیتونم قبول کنم. با این کامنت شما یاد مشکلات ایرانیا افتادم و داستانهایی که برای دوش و تلفن و شکر و فتواهای علما شنیدم!

فیلتر شکن لازن داره؟

نه بدون فلتر  شکن باید باز کنین

فیلتر شکن لازن داره؟

http://www.lunette-soroush.ir/ اصلاح شد ببخشید!