2777
2789
عنوان

واقعا مادر بودن خیلی سختهههه

365 بازدید | 22 پست

شش ماهه مادر شدم تازه درک کردم

یه فسقلی میشه رئیست بیرون رفتنت خوابت غذا خوردن حتی دستشویی رفتنت هم دست اونه

واقعا خیلی سخته

اگه میدونستم انقد مسئولیتش زیاده و سخت

هیچ وقت تو سن کم مادر نمیشدم

(۱۸سالمه)

البته اینم خاست خدا بود الان که هست خدا برام نگهش داره

دکترا که کلا منو نا امید کردع بودن به خاطر یه مشکل دیگه سونو رفتمو گفتن تو تخمدانت غیر فعاله باردار نمیشی

همیشه حق با منه..!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم این حرفارو میزنم که برا خودتون خرج کنید و این حرفا ولی خودم بدترم هنوز نی نیم بدنیا نیومده اخرین حقوقمو که خودم خیلی دوست داشتم لباس بخرم دادم برای بچه وسیله خریدم🥺

ولی اینو همیشه یادت بمونه ادما همونجوری باهامون برخورد میکنن که خودمون با خودمون برخورد میکنیم اگه خیلی هم از خودت بگذری دیگه واسه بقیه عادی میشه و کافیه یه چیز برای خودت بخری به چشمشون میاد حتی اگه بهترین مرد دنیا هم داشته باشی کم کم سعی کن یه جاهایی به خودت اهمیت بدی

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

وااای 18 تو الان باید سر درس و مشق بودی عزیزم

واقعا چی فکر میکنین با خودتون که این حرفا رو میزنین عزیزم، حالا که بچه داره

بره طلاق بگیره درس بخونه؟ چون باید سر درس و مشق باشه

من زود ازدواج کردن رو قبول ندارم ولی وقتی طرف بچه داره این حرفا چه معنی میده دیگ

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️