2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا انقد زر زر میکنن😐

475 بازدید | 56 پست

تاپیک پر بازدید میگشتم یه پسره اسم کاربریش اسماعیله اینو میگف😐😐:من فقط ۲۰ سالمه ولی اصلا نمیتونم با تنهایی کنار بیام دارم دیوونه میشم

رفیقام رل دارن اونم چه رل هایی دخترهایی هستن اصلا فرشته نه انتظار پول و ماشین دارن ازشون

رل یکی از دوستام واسش از خونه غذا میاره میرن پارکی یه جایی باهم میخورن واقعا چقدر قشنگه دختر اینجوری عاشقت باشه

چه غلطا طرف آشپزی کنه تو عه مفت خور بخوری انتظار مول و عرضه و رفاه هم نداشته باشه تازه بعد میدونی جالب چیه

برگشته اینو میگ :

رابطس دیگه تهش شاید ازدواج

شااایددد این همه خدمات بدی تازه شاید😂😂😂😂

..... میخورن در حد کلان

کسی نگه بهم ولش کن برو بخواب

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

این همه اعتماد به سقف و پز توقعی و از کجااااا میارن

تازه انتظار دارن عاشق باشی بعد تعهد و ازدواج ک هیچی

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک تو سر دخترایی ک این پسرا رو باور میکنن خیلی ساده ان

دور زمونه بدی شده کلا

من سر دخترای اینجوریم حرص میخورم پسرا که بماند

دقیقا اورده ی دختر چیه که پسر باید خرج هزار تا چیزشو بده

کلا طرفین تو رابطه به اسم روشن فکری و حق خواهی یزای زیادی میخوان

ارزو های بزرگ ، 

میگفت تو زمستونم دوس دختر پیدا نمیشه شهرا خلوته🤣😂

از اوناس ک باید حضوری ببینه اسگل 😂

دور زمونه بدی شده کلا من سر دخترای اینجوریم حرص میخورم پسرا که بماند دقیقا اورده ی دختر چیه که پسر ب ...

دخترا حق دارن حمایت مالی بخوان مخصوصا اگ ازدواج کرده باشن

دخترا حق دارن حمایت مالی بخوان مخصوصا اگ ازدواج کرده باشن

برای ازدواج که حق میدم تا حدی که در توان مرده

ولی قبول کن دخترا پول پرست شدن

پسرا هم سو استفاده گر شدن و پرنسس

ارزو های بزرگ ، 

نره خرهای ایران دیگه اعتماد به سقف پیدا کردن ازبس دخترا بشون رو دادن اسنپ گرفته بودم پسر ۲۰ ساله زشت بی ادب فحاش مدام به زنها فحش جنسی میداد به اونا گه حجاب کامل نداشتن گیفت اینا را باید بشون تجاوز گرد منم از ترس اینکه منو نکشه خفه خون گرفته بودم موقع پیاده شدن میکفت من پول ندارم با من مجانی رابطه برقرار میکنی پراید داغون قیافه داغون گفتم نه من شوهر دارم گفت پس زن تا ۵۰ سال پولدار برام پیدا کن فقط مجانی پولم خرجم کنه بهتر یعتی از اون روز دیگه ترسیدم اسنپ هم بگیرم البته دور از جون اسنپ هایی که ناموس دارن زخمت میکشن نجیب هستن

برای ازدواج که حق میدم تا حدی که در توان مردهولی قبول کن دخترا پول پرست شدن پسرا هم سو استفاده گر شد ...

عزیزم اتفاقا همین دخترا با پول خرج گردن برا پسرا اونا را پرنسس کردن نمیدونم چرا بعصی دخترا خانمها اومدن بخاطر رابطه یا هرچی پول خرج این مردا میکنن پررو شدن وقیح شدن مردا

برای ازدواج که حق میدم تا حدی که در توان مردهولی قبول کن دخترا پول پرست شدن پسرا هم سو استفاده گر شد ...

بعضی دخترا پول پرست شدن درست نه همشون

ولی پسرام پرو شدن اصن ذات مرد مراقبت کردنه حمایت کردنه

قبلا شیر و پلنگ بود جنگ بود مردا مراقبت میگردن الان مسائل اقتصادی مطرحه

این همه اعتماد به سقف و پز توقعی و از کجااااا میارن تازه انتظار دارن عاشق باشی بعد تعهد و ازدواج ک ه ...

البته پسرا زر زیادی میزنن دروغ میگن که دوست دختر رفیق هام براشون ال میکنن بل میکنن مخ زدنی میگن