2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 59 پست
خیال نکن اینایی که برادر دارن خیلی تو زندگیشون بدرد میخورن  اگه بدونی داشتن پسر تو خونه چقدر د ...

دقیقا...

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوتا داداش دارم

اما هیچوقت نمی تونم دردها و مشکلاتم رو به کسی جز همسرم بگم

برادرهام انقدر تو زندگی خودشون غرق هستن که خواهر رو یادشون نیست.اما آرزو میکنم هرجا هستن سرشون به خوشی گرم باشه.نخواستم تکیه گاه باشن.

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
بله

از این نظرا برا کسی ندین شما لطفا...تو این دوره و زمونه به برادر تنی نمیشه اعتماد کرد چ برسه ب دوست به اصطلاح اجتماعی...نمیدونم دقیقا تو چ فکرایی سیر میکنین ک چنین نظراتی میدین

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
نه بابا نمیشه همه که نمیتونن اینکاروکنن

اسمش دوست اجتماعیه بابا...همینا باعثه خیانتو فساد میشه...

نه بابا نمیشه همه که نمیتونن اینکاروکنن

مثل همین چتی که اینجا انجام میده . قرار نیست که باهم بیان بیرون .

خیلیا هستن مثل این رابطه‌ها دارن ولی در حدی محافظت شدست که حتی اسم همدیگه رو نمیارن

کاملا اشتباه.حالا شوهرامونم ببینن با یه مرد توگوشی دردودل میکنیم صب تاشب چت میکنیم.وابسته و هادت میک ...

اینم خودش میشه یه مشکله تازه و اساسی

کاملا اشتباه.حالا شوهرامونم ببینن با یه مرد توگوشی دردودل میکنیم صب تاشب چت میکنیم.وابسته و هادت میک ...

نه سما اراده داشته باش روزی فقط ربع ساعت وقت بذار که خودتو خالی کنی . البته اینم بگه یه ادم تحصیل کرده با ادب و مَرد . نه کسی که بره همه جا جار بزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز