2777
2789
عنوان

دردودل

486 بازدید | 59 پست

خيلي دلم گرفته  دوست دارم داداش  داشته باشم وقتايي  باشوهرم دعوام ميشه حس ميکنم هيچکسي ندارم ک دردمو بهش بگم مثل کوه پشت سرم باشه دوستم ندارم مامان و بابام خودشون هزارتا مشکل دارند ناراحت کنم،انشا...خداهرکسي ک داداش داره واسش نگه داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ندارم 😊ولی خدا نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره ،،،همسرم هم از دست   داد و بیداد من  جرعت نداره کج بره خخخخخ با بابام خیلی کل کل داریم مثل دوتا پسر خخخخ هر وقت میرم خونه بابام  کم میاره میگه بیچاره شوهرت کاش بیاد ببرت😂😂😂😂😂

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

منم داداش ندارم ولی یاد بگیریم تک و تنها از پس خودمون بر بیام.داداشم باشه نمی تونه مدام وقتت بزاره واسمون بلاخره اونم اول اخر مشکلات خودشو داشت...ب خودت و خدای خودت تکیه کن

منم ندارم.ما ۳تا خواهریم.ولی ب نظرم هر چیزی خوبش خوبه.از کجا ملوم اگه برادر داشتی مثله کوه پشتت وایمیستاد ؟ خدارو بخاطره داشته ها و نداشته هات شکر کن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز