2777
2789
زبونم بند اومده اشکهام نمیذارن درست تایپ کم. خداییش زندگی فقط زجره . غم. حسرت. 

عزیزم. چرااینجوری میگی همه مشکل دارن خدارو شکر بابت سلامتی بابت دخترت خیلی چیزای قشنگی تو زندگی هست الان ناراحتی شاید نبینی ولی ناشکری نکن .وقتی که شما وهمسرت اروم شدید باهاش حرف بزن التماس نکن حرف بزن بلاخره اونم ادمه بگو خواسته هاتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه پشت دستمو داغ کردم بهش پیام ندم تا خودش پیام بده ولی انتظار خیلی بده😭😭😭😭😭

سرگرمی براخودت بساز. تا حواست پی اون نباشه. من متنفرم ازوقتایی که شوهرم قهره و جواب پیاممونمیده تماسمو رد میکنه یا میگه چیه هی غر غر غر زنگ میزنی؟ خاک توسر احمق مننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.

از سردردهای مزمنم😣😭😭😭 دعااااا کتید زودتر خوب شم مهربونا

هر موقع سردرد شدی یکم روش دارچین بزار یکم میسوزه ولی تحمل کن سریع خوب میشه .منم دعا کن

لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن

عزیزم. چرااینجوری میگی همه مشکل دارن خدارو شکر بابت سلامتی بابت دخترت خیلی چیزای قشنگی تو زندگی هست ...

همیشه خواسته های اون واجب تر بوده. اصلا من چ نقشی دارم توزندگیش؟خودم کردم که لعنت بر خودم باد. بخداوندی خدا قسم وقتی هم که خوشحالم و راضی ام.بخاطر رضای خداست و بخاطر دلخوشی الکی خودم. چه خوشبختی ای وقتی یبار نمیگه عزیزم. یبارنمیگه خانمم یبار نمیگه دلتنگتم. یبارنمیگه چی میخوای؟چی تو دلته؟ی چی میگم نمیگه چشم میگه یباردیگه گفتی میری خونه بابات. یا میگه به مرگ بابام یبار دیگه  ی چی گفتی هرچی دیدی ازچشم خودت دیدی. ای خاک بر سر من و اقبال نحسم

من سرگرم پسرم میشم قبل بچه خیلی ناراحت میشدم وقتی قهر میکرد ولی الان دیگه تحویلش نمیگیرم هر چند نارا ...

مث من. واسه نزدیکی هم من باید اکثرا پیش قدم بشم نشمم گله میکنه. ای خدا نمیدونم چ کنم. یعنی میشه  ی فرجی بشه؟؟؟؟؟؟

از بی درکی شوهرم از اینکه منو نمیفهمه ....خیلی خسته و دلگیرم . خیلی احساس تنهایی میکنم چند روزه سر مسائلی یکم گرفته بودم اینقدر براش ارزش نداشتم که ازم بپرسه چیه اتفاقی افتاده؟!فقط گفت خونمون قصر یخبندان 6 شده و الانم کم محلی و دیر اومدن و زود خوابیدن. آخه خیلی سخته که بفهمه من الان نیازش دارم چرا بجای اینکه حمایتم کنه این چند روزم بگذره خودش هم متقابلا بدتر رفتار میکنه....  

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...