2777
2789
عنوان

کودک یکساله

875 بازدید | 55 پست

پسر من ۲۸ آذر یکسالش تموم شده🤗

دستشو میگیره بلند میشه اما تو همین حالت نمیتونه راه بره و همونجا ثابت می ایسته

و بطدر کلی حرکاتش یه مقدار کند هم بوده مثلا ده ماه و نیمگی نشست و یازده ماهگی چهاردست و پا رفت

از نظر اندکسهای رشدی شامل قد و وزن و دور سر هم نرماله

فقط نگرانم که چرا دستشو که میگیره ثابت می ایسته و تو همون حالت راه نمیره!؟

تحت نظر فوق تخصص غدد کودکان هم هست

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

عزیزم اجازه دارم یه سوال بپرسم؟

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش. همه بچه ها همینن. اول تمرکز میکنن روی ایستادن. بعدش کم کم‌ قدمای کوچیک برمیدارن فسقلیا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نگران نباش. همه بچه ها همینن. اول تمرکز میکنن روی ایستادن. بعدش کم کم‌ قدمای کوچیک برمیدارن فسقلیا

ممنون عزیزم

ای خدا کی میشه که من ببینم پسرم راه میره🤗🤗

باور کن اون روز من ذوق مرگ میشم....

بله گلم حتما 

شما که بچه اولتون مشکل داشت چطور قبول کردین دوباره بچه دار بشین

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ممنون عزیزم ای خدا کی میشه که من ببینم پسرم راه میره🤗🤗 باور کن اون روز من ذوق مرگ میشم....

دیگه نزدیکه😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره هر‌بچه ایی ی مدلیه اصلا با بچه های دیگه مقایسه نکن بچه خواهرشوهرم تا یک سالگی فقط مینشست دوماه ب ...

ای جانم تنبل خان😁😁🤗🤗

شما که بچه اولتون مشکل داشت چطور قبول کردین دوباره بچه دار بشین

عزیزم متوجه منظورتون نشدم