2777
2789
عنوان

کودک یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 55 پست
عزیزم متوجه منظورتون نشدم

میگم یعنی نترسیدین از اینکه بچه دومتونم خداینکرده اونجوری بشه؟

ببخشید میپرسما یکی از فامیلامون بچش کلا مریض بدنیا اومده میترسه دوباره بچه دار شه 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم یعنی نترسیدین از اینکه بچه دومتونم خداینکرده اونجوری بشه؟ ببخشید میپرسما یکی از فامیلامون بچش ...

ترس و اضطراب و نگرانی رو که هنوزم دارم و غیر قابل انکاره...

البته مشکل پسر من ژنتیکی نبوده و بخاطر کمبود اکسیژن موقع تولد مشکل پیدا کرده بخاطر همین من به بچه دوم فکر کردم...

الحمدلله پسر دومم مشکلی نداره اما از اونجایی که من کم شانس ترین آدم دنیا هستم کم کاری تیروئید داره و همین مسئله باعث شده نگران بشم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره ایشالله بچه شما هم به سلامتی راه میره اصلا نگران نباش و به حرف بقییه گوش نکن زیادم دکتر نبرش دار ...

قربونت برم گلم 

ممنون

درسته حق با شماست

چقد شما نگرانی گلم بخدا بچها باهم فرق میکنن همین که رو پاش وایساده یعنی میتونه راه بره 

پسرم ده ماهگی راه افتاد عوضش دخترام پونزده ماهگی جا داره هنوز تا هیجده ماهگی 

راستی عکس بچهاتو دیدم خیلی نازن ماشالله 😍مخصوصا بزرگه ایشالله سلامتیشو به دست میاره 😍

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
ترس و اضطراب و نگرانی رو که هنوزم دارم و غیر قابل انکاره... البته مشکل پسر من ژنتیکی نبوده و بخاطر ...

عیب نداره تیروئید که چیزی نیست انشالله خوب میشه

ولی پسر بزرگت خیلی خوشگله چهره ش هیچوقت یادم نمیره هروقت پام برسه مشهد جلو پنجره فولاد اول شفای پسر تورو میگم به امام رضا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چقد شما نگرانی گلم بخدا بچها باهم فرق میکنن همین که رو پاش وایساده یعنی میتونه راه بره  پسرم د ...

عزیییزم 

ممنون گلم

لطف داری🤗🤗

اره خداروشکر دستشو میگیره بلند میشه

خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه 🤗🤗🤩🤩

مگه پسرتون چشه البته عذر میخوام میپرسم 

خواهش میکنم گلم 

پسر بزرگم فلج مغزی هست عزیزم

عیب نداره تیروئید که چیزی نیست انشالله خوب میشه ولی پسر بزرگت خیلی خوشگله چهره ش هیچوقت یادم نمیره ...

قربونت برم گلم ممنون 

لطف داری

تو رو خدا حتما واسش دعا کن

پیشاپیش زیارتت قبول باشه 

قربونت برم گلم ممنون  لطف داری تو رو خدا حتما واسش دعا کن پیشاپیش زیارتت قبول باشه

میشه عکسش بدی

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
خدا شفا بده عزیزم غذا میتونه بخوره

ممنون عزیزم 

خیر گلم خودش نمیتونه غذا بخوره

من باید تو دهنش غذا بذارم 

قربونت برم گلم ممنون  لطف داری تو رو خدا حتما واسش دعا کن پیشاپیش زیارتت قبول باشه

بخاطر اینکه  خیلی تعریف بچه ات رو شنیدم میگم عکسش ببینم

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)