2777
2789
عنوان

کودک یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 55 پست
دکتر عزیزی دکتر خیلی خوبی ...تو رو خدا خیلی مواظب  باش ایشالا هرچی ایراد و میخوای بهت بده پسرت ...

ممنونم ازت 

زنده باشی

اره گلم مدام درحال رسیدگی بهش و غذا دادن بهش و لباس و پوشکش رو عوض کردن و دست صورتش رو شستن هستم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنونم ازت  زنده باشی اره گلم مدام درحال رسیدگی بهش و غذا دادن بهش و لباس و پوشکش رو عوض کردن ...

متوجه پسر دومی ات میشه ؟؟؟

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هر دو باهم غذا میخوان هردو باهم بغل میخوان و... 😁😁😁

عزیزم‌خدا حفظ اش کنه ....چند سالته؟؟؟؟

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
عزیزم اوایل حال روحیم خیییلی بدتر از الان بود(هرچند الانم حال روحی خوبی ندارم...)اصلا شکایت کردن به ...

عزیزم الان اومدم تاپیک قبلیتو خوندم حتما پیگیری کن دیگه اونجوریم نیست که نشه شکایت کرد و به جایی نرسه.شوهرت بره کانون وکلا تو میدون آرژانتین وکیل معرفی میکنن بدون هزینه .اسمش وکیل معاضدتیه یا خودتون برین دنبالش هم حقه پسرتو بگیر هم کمک خرجته هم اینکه با کس دیگه اینکارو نکنه

عزیزم الان اومدم تاپیک قبلیتو خوندم حتما پیگیری کن دیگه اونجوریم نیست که نشه شکایت کرد و به جایی نرس ...

عزیییزم 

ممنونم ازت گلم 

آخه من تهران نیستم و تو شهر کوچیک ما هیچکس پیگیر این موارد نیست و شکایت کردن هم فقط هدر دادن وقت و هزینه هست

اما ای کاش حداقل هزینه پوشکش رو دولت میداد هیچکس به فکر نیست

عزیییزم  ممنونم ازت گلم  آخه من تهران نیستم و تو شهر کوچیک ما هیچکس پیگیر این موارد نیست ...

هر شهری باشی یه کانون وکلا داره تو مرکز استان از اونجا وکیل تو شهرتون معرفی میکنن یا اصلا برو پیش یه وکیل بگو اگه پول گرفتی از رو اون حق الوکالشو میدی .حالا شما تلاشتو بکن بخاطر خودت نشدم نشد دیگه .بنظرم  بخاطر حق پسرت بکن حتما

هر شهری باشی یه کانون وکلا داره تو مرکز استان از اونجا وکیل تو شهرتون معرفی میکنن یا اصلا برو پیش یه ...

ممنون عزیزم 

حالا ببینم چی میشه

قربونت برم من مهربون من🌷🌷🌷

تلاشتو بکن ناامیدی کفر است     چشم ما بر فرداست خدابهت قوت بده همیشه

ممنون عزیزم 

🌷🌷🌷