2777
2789
عنوان

کودک یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 55 پست
عزیییزم  ممنون گلم لطف داری🤗🤗 اره خداروشکر دستشو میگیره بلند میشه خدا بچه های شما رو ه ...

خیلی ممنون😍

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینکه  خیلی تعریف بچه ات رو شنیدم میگم عکسش ببینم

موهاشو کچل کردیم چندروزیه،موهای مشکی نازی داره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دلم خیلی گرف خدا لعنت کنه اون دکتری که تو کارش سهل انگاری میکنه بچه ی مردمو به این روز میندازه 

ازشون شکایت نکردین 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
اسی جون اگه خوزستانی هستی حتما پیش دکتر عزیز زاده برو برا بچه ات کارش خیلی خوبه

ممنون عزیزم 

خوزستانی نیستم گلم

ایشون چه تخصصی دارن ؟

دلم خیلی گرف خدا لعنت کنه اون دکتری که تو کارش سهل انگاری میکنه بچه ی مردمو به این روز میندازه  ...

😞😞😞

نه گلم شکایت نکردیم

خدا حفظ اش کنه ظاهرش با بقیه بچه های دیگه فلج مغزی فرق میکنه خداروشگر خیلی خوبه

ممنون عزیزم 

اره صورتش چیزی رو مشخص نمیکنه

ممنون عزیزم  خوزستانی نیستم گلم ایشون چه تخصصی دارن ؟

بهترین دکتر مغز و اعصاب کودکان هست از خارج هم دیدم اومده پیشش مرده رو زنده میکنه

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)

[QUOTE=77611132]ممنون عزیزم  اره صورتش چیزی رو مشخص نمیکنه[/QUOTEمتوجه میشه حرف ها رو ؟؟؟خوب غذا میخوره

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
[QUOTE=77611132]ممنون عزیزم  اره صورتش چیزی رو مشخص نمیکنه[/QUOTEمتوجه میشه حرف ها رو ؟؟؟خوب غذ ...

احساسات رو متوجه میشه 

غذا نمیتونه بخوره من باید بهش غذا بدم

😞😞😞 نه گلم شکایت نکردیم

باید پدرشو در میوردین دکتر بیسوادو  ..اگه یادته اسم دکترش برو شکایت کن از دکتر الان  بچتم نامه بگیر  که موقعه ی تولد این جوری شده ببر دادگاه علیهش شکایت کن حداقل هزینه ی پوشکشو دوادرمونشو بگیری ..

احساسات رو متوجه میشه  غذا نمیتونه بخوره من باید بهش غذا بدم

دکتر عزیزی دکتر خیلی خوبی ...تو رو خدا خیلی مواظب  باش ایشالا هرچی ایراد و میخوای بهت بده پسرت خیلی تمیز و شیک بود معلومه خیلی بهش میرسی

باید پدرشو در میوردین دکتر بیسوادو  ..اگه یادته اسم دکترش برو شکایت کن از دکتر الان  بچتم ...

عزیزم اوایل حال روحیم خیییلی بدتر از الان بود(هرچند الانم حال روحی خوبی ندارم...)اصلا شکایت کردن به ذهنم نمی رسید و حتی فکرشو نمیکردم اینهمه مشکل پیدا کنه

وقتی هم حدود دوماه و نیمه شد و از مشکلش باخبر شدیم باورش برام سخت بود و همش میخواستم خودمو گول بزنم مدام خودم و بچه رو از چشم همه دور میکردم و دوست نداشتم هیچکس بچه منو ببینه حتی یه بار میخواستم خودکشی کنم...

اسم و چهره اون دکتر یکی از کسانیه که هیچوقت از ذهنم پاک و حتی کمرنگ نمیشه

الانم نامه از دکتر دارم که تایید کرده که بخاطر کمبود اکسیژن  موقع تولد مشکل پیدا کرده اما میدونم شکایت کردن بی فایده هست و دولت پشت دکترها هست