2777
2789

شب وقت خواب گفت برو برام بالش بیار برا بغلش میخواست دراز کشیده بود منم نشسته بودم

منم گفتم برو خودت بیار خستم دو سه بار گفت منم نرفتم و گفت زن باش یکمی فک کنم زیاد کلفتی نیستم بالش و نیاوردم اقا انتظار داره انگاری غذاشو هم با دست خودم بدم زن نشدم شروع کرد داد بیداد رفت بالشت و اورد چندتا فحش داد گفت دیگ منم هیچ مسئولیتی در قبال تو ندارم از فردا بچه هر چی. لازم داره تو پیام بگو هیچ وقتم باهام حرف نزن منم گفتم خب منم غذا نمیپزم ک گفت غذا بپزی کثافتی

الانم صبح سرو صدا کرد یخچال و باز میکرد میبست و هزار تا چیز دیگه بچم بیدار شد زیر زبونشم فوش میداد منم دادم

گناه با منه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خیلی خیلی خیلی کارش اشتباهه یعنی این ریکشن خیلی برا اون اتفاق زیادیه

ولی توام پامیشدی میرفتی بالشتو میاوردی دیگه . ارزش نداشت اینهمه شر راه بیفته سر یه بالشت

هرچند حق داریا کاملا حق با توعه . ولی میگم برا خوابوندن شر هم که شده همون بار دوم سوم که گفت میرفتی میاوردی

🌱

همه ما ب نوعی این لجبازیا رو داریم ولی ادم عاقل اونه که کوتاه بیاد ....حالا ظهر ک اومد اصلا ب روی خودت نیار .نهار هم بپز اگه حرفی زد بگو وا خب ادم تو دعوا که شیرینی پخش نمیکنه ی چی میگه ، اون دیشب بود تموم شد و رفت

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ازدواج بزرگترین اشتباهه تاریخه

هر کاری کنی بازم یه چیزی میشه که اعصابتو خراب کنه

همه میگن سیاست داشته باش بابا دیگه چقد سیاست چقد کوتاه اومدن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊