2777
2789
عنوان

مادرشوهر

480 بازدید | 31 پست

سلام .

چهارشنبه یه اتفاقی افتاد شوهرم با مادرش بحثشون شد..تو بحث حرفایی بدی بهش زد گفت دیگه پامو نمیزارم. بیایی در خونمون ام در وا نمیکنم....(البته اینم بگم تقصیر از مادرشوهرمه)خلاصه امروز صبح بهم زنگ زد گفت حال شوهرت خوب شد..گفتم خوبه بهتره..گفت تو چطور باهاش زندگی میکنی..گفتم ما خیلی باهم خوبیم اصلا اینجوری نیست که فک میکنی.گفت نه از اولشم همین بود ...بعد گفت میخواییم بیاییم اون سمت گفتم خونه ما ام میایی گفتش اره با اینکه شوهرت گفته منو راه نمیده برام در باز نمیکنه میخوام بیام...گفتم عصبانی بود اینو گفت شما بیا قدمتون رو چشم....بعدش گفت اره من از اونجور مادرشوهر نیستم که پسرم یچیز گفت عروسم بزارم کنار من دوست دارم قربون چشای خوشگلت .😁از این حرفااا ......😁😁😁البته از سیاستش😞

حالا من به شوهرم گفتم فردا مامان.میاد خونمون گفت برای چی میاد من در باز نمیکنم😨😱...گفتم اینجوری نمیشه زشته ..شوهرم میگه من حرف زدم رو حرفم هستم..

خب من الان چیکار کنم شوهرم ادمی که حرف بزنه حرفه....من فک میکردم اون موقع عصبانی تو عصبانیت یچیزی گفته ولی مثل اینکه واقعا قطع رابطه کرده😒

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادرش دید حق با پسرشه داره میاد وگرنه نمیگفت قربون چشای خوشگلت برم 😏

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ولش کن بزار مادر شوهرت بیاد. شوهرت میفته تو عمل انجام شده. بفرض هم باز دعوا کردن مادرشوهرت میره دیگه دلی فردا نمیگه من واسه دیدن تو خواستم بیام تو گفتی نیا. شایدم اینجوری اشتی کردن 

بهتره با شوهرت باشي اما سياست به خرج بدي كه در باز نكردن و اينانيفته گردنت منظور مادرسوهرتم از اينكه من از اون مادرشوهرا نيستم كه...اين بوده كه ميدونم تو پرش كردي اما من به روت نميارم عروس جان!شايدم زهرشو بهت بريزه.سعي كن خيلي مراقب باشي و كاري نكني سر تو بشكنه همچيو مادرسوهرت با اينا كه گفتي اي زيركاه به نظر مياد

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

چقدر شبیه مادر شوهرمنه

توی هر شرایط حتی ناراحتش کنی بازم بیخیال آدم نمیشه... 

اینجور آدما خیلی با سیاستن ها گول زبونشو نخوری یدفعه قربون صدقت میره دقیق مثل مادرشوهر منه  , یجوری همه رو  با زبونش دوربر خودش میگیره که خدامیدونه... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز