2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 31 پست
مادرش دید حق با پسرشه داره میاد وگرنه نمیگفت قربون چشای خوشگلت برم 😏

احتمالا...اون حرفا از سیاستشه کلا قربون صدقه میره

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

خیلی کار بدیههههه ....  اگه میتونی حتما یجوری راضیش کن .... چجوری آدم اجازه نده مامانش بیاد خونش اخه .... درسته خیلی خیلی عصبانیه ولی بعدا که عصبانیتش تموم شد پشیمونی و شرمندگی چیزی نمیمونه .... حتی شوهرت قبول هم نکرد ببینه مادرشوو به نظرم از خونه بزنه بیرون  ولی بازم شما یجوی راضیش کنین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از سیاستشه....تو رو خیلی قربون صدقه میره...ولی بدم نیست متعادله

کاش مادرشوهر منم این سیاستو داشت که عوض تیکه و متلک انداختن و فوضولی کمی نرم صحبت کنه باهام

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

شوهرتوبفرست بره بیرون 

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

اون که داره میاد خودش پذیرفته کارش بد بوده حتما راضی کن همسرتو ... خیلی کار بدیه اگه درو باز نکرد 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
احتمالا...اون حرفا از سیاستشه کلا قربون صدقه میره

ای خدا اگه زبون نبود کار بعضی ادم سخت پیش میرفت 😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
الان چیکار کنم 😥😒فردا بیاد شوهرم نزاره در باز کنم ابروریزی میشه

به شوهرت بگو بره بیرون و خونه نباشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بهتره با شوهرت باشي اما سياست به خرج بدي كه در باز نكردن و اينانيفته گردنت منظور مادرسوهرتم از اينكه ...

اره خودمم همچین فکری میکنم تو عقد شوهرم یچیزی بهش گفته بود صبح که زنگ زده بود اونم به زبون اورد....خیلی معذرت میخوام....یه مشکلاتی تو عقد مون پیش اومده بود شوهرم به مادرش گفته بود گوه خوری زنه من به شما نیومده 😓😓😓اینم امروز یاد اورده بود در کل از چشم من میبینه😫

عزیزم بهتر که قطع رابطه شد از تاپیکای قبلیت خوندم دل خوشی از خانواده شوهر نداری گلم 

دقیقا همینه ولی خب چه میشه کرد باید سوخت ساخت ...دوس ندارم قطع رابطه بشه بعد همه از چش من میبینن...بحثشونم اصلا به من ربطی نداشت مادر پسری بود ولی خب دیگه مطمعنا از چش من میدونن

خیلی کار بدیههههه ....  اگه میتونی حتما یجوری راضیش کن .... چجوری آدم اجازه نده مامانش بیاد خون ...

الان باهاش صحبت کردم میگه من خونه نمیمونم میرم بیرون...ولی جلو مادرشوهرم زشت نمیشه.

خب من مادرشوهرم بشینیم همو نگاه کنیم😒😒

خوشبحالت راحت میشی شوخی کردم .تو خودتو دخالت نده آخرش عروس میشه ادم بده

من حرفی نمیزنم .....در کل کاری به من ندارن در ماه یکی دوبار میرفتیم سر میزدیم اونام سالی یک دوبار میان دخالتی ام نمیکنه ولی شنیدم پشت سرم حرف میزنه شوهرمم زیاد تحویلشون نمیگیره اونام مارو زیاد تحویل نمیگیرن😁انگاری شوهرم بچه اینا نیست😔😒