2777
2789
عنوان

تول گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 3825 بازدید | 78 پست
علایم اینجور بچه ها چیه که به تول گیر مراجعه میکنن

تب.بی اشتهایی.بیخوابی.اسهال و استفراغ

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصلا جاییرو نمیشناسم.

از همون دکتر میپرسیدی

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
یه نگاه به اینا بنداز

ببین ما یکی از آشناهامون بند باز میکنه اگه بند نباشی میگه چیزی نیس ازتم پول نمیگیره،من خودم رفتم پیشش دستش خالی خالی بود ولی بعدش از گلوم بادام زمینی درآورد ک شب قبلش خورده بودم

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

آره عزیزم کاملا واقعیت داره بچه آبجیم چندوقت بود حالش خیلی بد بود حتی چندتا دکتر بردن نفهمیدن چون خیلی مونده بود عفونت کرده بود پنج تا پنیسیلین زد بچه ۹ ماهه ولی بازم خوب نشد تا بردیم غارقشو درآوردن خوبه خوب شد مثل آب رو آتیش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حالا آدرس یا تلفن بده شاید شوهرم بیاره.

ورامین قرچک.خیابان محمد آباد مهدیه۸پلاک۱۴

۰۹۱۹۳۹۰۸۰۹۹

توی اون کوچه چهارپنج تا خانم انجام میدن این کارو ک رو درشون عکس بچه داره من واسه اینکه ب مامان اثبات کنم ک این کار اشتباهه پسرمو پیش سه تا از این خانما بردم

هرسه تا شونم چیزمیز درآوردن و جالب اینجاست ک همشون میگفتن دیگه چیزی نداره تموم شد😐

ولی خب چی بگم از اونجا ک اومدیم پسرم خوابید و بیدارشد و کلاااااا خوب شد

خیلی هم همشون کثیف بودن و خونه هاشون بو میداد

اخیییییش هرچی میدونستم گفتم😥

NeVeR GiVe Up😎
ببین ما یکی از آشناهامون بند باز میکنه اگه بند نباشی میگه چیزی نیس ازتم پول نمیگیره،من خودم رفتم پیش ...

اخه یکیو دیدم گفت هیچیم نبود الکی رفتم یه استخوان اورد بیرون😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
ورامین قرچک.خیابان محمد آباد مهدیه۸پلاک۱۴ ۰۹۱۹۳۹۰۸۰۹۹ توی اون کوچه چهارپنج تا خانم انجام میدن این ...

من حرف تورو از چند نفر شنیدم ! میگفتن مطمئنم دروغ میگن و حتی یکیشم مثل خودت پیش دو نفر رفته بود هردوتاشونم استخون در اورده بودن!

ولی میگفتن بعدش خوب شدن😕😕 چیکار میکنن یعنی؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز