2777
2789
عنوان

تول گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 3825 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همون بندی نیست؟ میگن گلوش بند شده و استخون از توش میکشن بیرون؟ شنیدم همش تر دستیه!

نه اون یه مهارت دیگه هست نه تردستی نیست راسته توی شمال که ماهی زیاد میخورن هستن واقعا هم تیغ را درمیارن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
تردستی نیس واقعا چیزی در میارن

یه نگاه به اینا بنداز

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
کلا اینارو بذاری میگن همه چی علایم توله😐 کجای تهرانی؟میگن آب و مایعات دوست دارن 

من دخترم اشتها نداره همش مایعات دوس داره یعنی اونم تول گیر میخواد😕

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

حتی ادم بزرگا هم تول میگیرن ... اونایی ک لوزه های بزرگ و ترشح حلق دارن بیشتر دوچار میشن ... با آب نمک قرقره میکنن رفع میشه اما بچه ک نمیتونه قرقره کنه .. مجبورن ببرن تولشو دربیارن 

تبحر و مهارت خاصی داره یه فوت تو دماغ بچه میکنه چه اشغالهایی که درنمیاد! از اشغالهای روی فرش که بچه ...

مال دخترداییم نخود و مروارید دراومد😂

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
2790
2778
2791
2779
2792