بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تبحر و مهارت خاصی داره یه فوت تو دماغ بچه میکنه چه اشغالهایی که درنمیاد! از اشغالهای روی فرش که بچه گذاشته دهنش و گیر کرده تو راه گلو و دماغش بگیر تا لپه و ....حتی نخود!!!!
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
اره درسته من خواهرشوهرم دکتر بیهوشی خودش میگه درسته تا حالا چند مورد بوده رفتن خوب شدن.
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
تبحر و مهارت خاصی داره یه فوت تو دماغ بچه میکنه چه اشغالهایی که درنمیاد! از اشغالهای روی فرش که بچه ...
این همون بندی نیست؟ میگن گلوش بند شده و استخون از توش میکشن بیرون؟
شنیدم همش تر دستیه!
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک